Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 130 of 381 FirstFirst ... 3080120128129130131132140180230 ... LastLast
Results 1,291 to 1,300 of 3810
  1. #1291
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    143
    Rep Power
    37

    Default

    i can find no such feature in settings.

  2.    Advertissements


  3. #1292
    Master
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    romania
    Age
    69
    Posts
    112
    Rep Power
    598

    Default Ux

    Some changes from pongo to ux and skin
    I added the poi_search plugin, now there are three options for displaying the selected splitPOI: "Default", "Map messagebox" and "Show All on Map",
    poi_search.zip (26.84 KB)
    the_skin_by_pongo.zip (7.22 MB)
    attractionsng. zip (1008,5 КБ)
    button_poi_around.zip (8,5 КБ) 

    Thanks Pongo
    Attached Files Attached Files
    • This post requires you to click the "LIKE this post" button to see Attachments.
    Last edited by vasile1955; 28th December 2018 at 11:13 AM.

  4. #1293
    GPSPower Friend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    The Netherlands
    Age
    74
    Posts
    682
    Rep Power
    29

    Default

    Hi,
    Not sure if this is a pongo thing but most of the times when I launch iGO for the first time in the morning
    the weather and traffic icon stays like this :

    Spoiler: Weather & Traffic button
    [Only registered and activated users can see links. ]


    When I close the app and launch it again it works immediately.

    iGO NextGen
    9.18.27.687519
    Jan 26 2017
    skin by pongo
    Version 31 Januar 2018

    Have a very good 2019 !

  5. #1294
    Master BIBUOT's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    France
    Age
    74
    Posts
    317
    Rep Power
    240

    Default

    Hi

    Quote Originally Posted by rider
    Not sure if this is a pongo thing but most of the times when I launch iGO for the first time in the morning
    the weather and traffic icon stays like this
    @ rider

    It is a connexion lack with weather/TMC servers, so they cannot send any info at the first boot... I have also often this issue, regardless of skin, and the second try is always Ok
    Perhaps there is some parameters to modify in sys.txt... I tried different ones but did not success
    Last edited by BIBUOT; 31st December 2018 at 08:34 PM.

  6. #1295
    Smartphone MOD quartzo's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    WALLACHIA
    Posts
    951
    Rep Power
    1608

    SKIN Update pongo skin

    Update pongo skin

    To enable the speed limit in a live voice, you have now four options:
    - "Only alert sound"
    - "Only audio"
    - "Only voice"
    - "Voice and alert sound"
    audio is automatically taken along the path ux / audio.zip / ui_nextgen / audio / SC1049 from SC1049 folders or another depending on the selected voice, no matter whether TTS or not

    Spoiler: the_skin_by_pongo
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Thanks to pongo.

  7. #1296
    Master railroad's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    España
    Posts
    153
    Rep Power
    493

    SKIN Update Pongo skin

    Update of skin by Pongo from 7.01.2019
    Thanks to Pongo
    Edit.....
    Suspended File of The Server! Download From The First Post.
    Last edited by railroad; 8th January 2019 at 07:21 PM. Reason: Suspended File of The Server.....

  8. #1297
    Smartphone MOD quartzo's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    WALLACHIA
    Posts
    951
    Rep Power
    1608

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Skin_iGO_Nextgen_by_pongo+ux_plugins_2019.01.07

    Thanks to pongo!

  9. #1298
    Master
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Zrenjanin
    Posts
    335
    Rep Power
    913

    Default

    on leatest Update 07-01-2019 i found so far two problem, first: show truck parking in cockpit, second: weather cockpit, show me different things
    all the best and Thanks to pongo!

  10. #1299
    Master
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    France
    Posts
    179
    Rep Power
    85

    help

    1st issue with autorad if in sys.txt we have
    [autorad]
    ;disabled=1
    at starup, autorad is active,and we can see speedcams.

    2nd issue in Navigation Turn By Turn Mode: bad view on the screen
    Last edited by Phildu91; 9th January 2019 at 03:08 PM.

  11. #1300
    Smartphone MOD quartzo's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    WALLACHIA
    Posts
    951
    Rep Power
    1608

    Default

    For the first issue see below pongo's answer

    - The auto rad function is hidden radars on the map and speedcam tuning functions . Everything works automatically, when you turn on the navigation, there are no camera settings and the cameras themselves are not displayed on the map, but when the camera drives, it is displayed and sounded as before, the response threshold of 10 km / h can be changed independently by recording in sys.txt:
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Camera settings are activated in the drag mode by long pressing on the bottom right button "Save Favorite"

    The auto rad function can be disabled by writing to sys.txt:
    Code:
    Please Login or Register to see the links

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •