Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 71 to 76 of 76
  1. #71
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    NL
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    My IGO also stopped doing the traffic information, but with the apk of #35 it worked fine again.
    Yesterday I had an update to Android 11.
    Now when I see the traffic icon, I briefly see the reception bars, but then immediately a red cross. There is no traffic data.
    I have no idea how to get it repaired.
    I completeley reinstalled the programm, removed de SAVE but no succes.

  2.    Advertissements


  3. #72
    Member + Online services stopped working for NG Israel/Gift [SOLVED] Norszczesny's Avatar
    Join Date
    Nov 2020
    Location
    Poland
    Posts
    64
    Rep Power
    22

    Default

    ... check these save settings. Delete yours and add this record after unpacking. You set the rest.



    Spoiler: link
    https://drive.google.com/file/d/14lwn0rmUwN_YOTRQefXVhmzF0iazpFhi/view?usp=drivesdk
    auto

  4. #73
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    NL
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for your reaction.
    But it did not work. Mayby because I use Israel?

    Edit:

    @norszczesny
    It is working now.
    I did a new installation. Then I deleted the SAVE file and copied my old SAVE file from a working Android10 backup.
    When I started IGO again nothing heppened for 10 seconds and than suddely it changed from the red cross to the receive symbol and started to download 350 incidents.
    So your suggesting worked with my old save file
    Last edited by Boki_Srb; 13th November 2021 at 10:30 PM. Reason: merged 2 posts

  5. #74
    Master kwbs's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    IL
    Posts
    735
    Rep Power
    182

    Default

    @Pieterman

    When I started IGO again nothing heppened for 10 seconds and than suddely it changed from the red cross to the receive symbol and started to download 350 incidents.
    If you still experiencing a recurring "delay" of receiving TMC with IGO activation or occasionally, do not receive TMC at all, this is a familiar phenomenon.

    One of the common solutions is, to exit IGO and re-enter the app or, enter settings for something trivial and exit back to the main screen.

    You can also check for a change in server configuration.

    Read about it here, at: [Only registered and activated users can see links. ]

  6. #75
    Master
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Germany
    Posts
    328
    Rep Power
    283

    Default

    @kwbs
    Read from post # 71

    Several users with Android 11 have the problem
    [Only registered and activated users can see links. ]

  7. #76
    Master kwbs's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    IL
    Posts
    735
    Rep Power
    182

    Default

    @Golom

    this is a familiar phenomenon
    My comment to @Pieterma referred to "When I started IGO again nothing heppened for 10 seconds" in his #73.
    Last edited by kwbs; 14th November 2021 at 09:37 AM.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •