Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 295 of 350 FirstFirst ... 195245285293294295296297305345 ... LastLast
Results 2,941 to 2,950 of 3500
  1. #2941
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    Netherlands
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Latest pongo version:
    ux "the_skin_by_pongo.zip" doesn't work on Android 4.x and 5.x devices.
    On Android 4.x : iGo doesn't start.
    On Android 5.x : everything works, but no skin.
    Other Android versions : perfect!
    Last edited by Boki_Srb; 6th November 2020 at 08:45 PM. Reason: approved

  2.    Advertissements


  3. #2942
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    490
    Rep Power
    738

    Default

    This information surprises me!
    I believed that restrictions with Android versions were only related to the apk used.

  4. #2943
    Pro-Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    middle east
    Posts
    213
    Rep Power
    17

    Default

    @Jergeultra

    Try this:
    Settings > Navigation View > Tunnel View > Tunnel View =*on*(select this field)
    Setting is already on . But tunnel not viewed

  5. #2944
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    490
    Rep Power
    738

    Default

    Then try the lines below in your sys.txt file:

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    It is also important to remember the need to delete the SAVE folder for the new ux to work correctly.
    Make a backup of this folder before deleting and keep it in a safe place.
    Last edited by jorgeultra; 7th November 2020 at 09:49 PM.

  6. #2945
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Germany
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Hello, I have iGO World 9.18.27.736653 with Pongo skin. If I lose the GPS signal because I drove through a tunnel, I quickly get GPS again after leaving the tunnel, but the iGO sound is permanently lost. Only after a restart everything is OK again, until the next tunnel. How can I fix this?

  7. #2946
    Member + Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Poland
    Posts
    54
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Suzuki Ignis View Post
    Latest pongo version:
    ux "the_skin_by_pongo.zip" doesn't work on Android 4.x and 5.x devices.
    On Android 4.x : iGo doesn't start.
    On Android 5.x : everything works, but no skin.
    Other Android versions : perfect!
    Crap, android 4.4 and everything works.
    Spoiler: screenshot
    [Only registered and activated users can see links. ]



    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 7th November 2020 at 07:52 AM. Reason: spoiler, code...

  8. #2947
    Master
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    romania
    Posts
    205
    Rep Power
    59

    Default

    @jorgeultra ,i want to change keyboard appareance ,but in cant find keyboard.ini Can you point me ? Thx alot

  9. #2948
    Master
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    IL
    Posts
    769
    Rep Power
    185

    Default

    @cristianyxtl

    Perhaps one of the two will benefit you:

    data.zip---config---keyboard.ini

    data.zip---ui_nextgen---common---keyboard.ini

  10. #2949
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    658
    Rep Power
    277

    Default

    @cristianyxtl: go to Menu ->New Route - >to Adress
    beginn then start typing
    to the left of the space bar is a globe symbol
    tap on it, the layout will be selected here.

    ?? was that it ??
    +-+-+-+-+-+-+

    the Keyboard.ini if in data.zip\Config\ and modify in ui_nextgen\.....
    Last edited by rondoan; 8th November 2020 at 08:23 PM.
    ---
    cali say: my Knowledge of today is what I read yesterday

  11. #2950
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Czech
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default Automatic overview

    Hello to everybody. "Automatic overview" cannot be switched off after replacing the UX folder from 3.11.2020. Even if this feature is turned off, the map always zooms out in flight mode. This happens with all selections in this menu. The previous version was fine. Do you know which * .zip in the UX folder modifies this menu?

    Spoiler: img
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Spoiler: img
    [Only registered and activated users can see links. ]

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •