Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 287 of 312 FirstFirst ... 187237277285286287288289297 ... LastLast
Results 2,861 to 2,870 of 3111
  1. #2861
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    475
    Rep Power
    692

    Default

    As you wrote, the small dot shows your real position (gps position) and the arrow should be close to it.
    When this does not occur, it may be indicative of an error in draw up the map in the place where you have the vehicle.
    I am unaware of a command to inhibit this type of alert, even just turning off the options within the skin.

  2.    Advertissements


  3. #2862
    Master kwbs's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    IL
    Age
    65
    Posts
    601
    Rep Power
    95

    Default

    Quote Originally Posted by gabinov View Post
    Suppose I drive on planed route. When I tourn right or left, the car position (the red arrow) and gps position (small dot) are different on the map.
    Do you perform the test in the same route or, what you described also happens in any other planned/selected route in a completely different areas?

    Are you using "off road" routing?

    Are your maps up to date?
    Last edited by kwbs; 10th September 2020 at 12:58 PM.

  4. #2863
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    toronto
    Posts
    26
    Rep Power
    6

    Default

    It happen in any other planned route and I use on road routing.
    What is strange the same app with the same map, skin pongo 2017 on old tablet android 4.2 works.
    Now I installed the same app, skin pongo 2020 on new tablet android 9 and I have that problem.

  5. #2864
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    475
    Rep Power
    692

    Default

    Maybe it could be a problem with the gps signal.
    Read the contents of this link [Only registered and activated users can see links. ] and also install this app from this link [Only registered and activated users can see links. ] to help locate the satellites.

  6. #2865
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    609
    Rep Power
    232

    Default

    it is not a rare case; igo can't handle the device's GPS protocol.
    Are you testing with another navigation app and observing how the GPS arrow/-point behaves?
    If the GPS point moves constantly, the device's GPS receiver is of poor quality - or an Android has been modified by the manufacturer.

    This is not due to iGO or Pongo-Skin
    Last edited by rondoan; 10th September 2020 at 07:31 PM.
    ---
    cali say: my Knowledge of today is what I read yesterday

  7. #2866
    Master kwbs's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    IL
    Age
    65
    Posts
    601
    Rep Power
    95

    Default

    @gabinov

    You are wellcome to give a try with one of the next entries:

    [other]
    use_show_gps_pos_from_state=0

    [debug]
    show_gps_pos=0

    [navigation]
    gps_pos_to_road=0

  8. #2867
    Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Netherlands
    Posts
    22
    Rep Power
    22

    Default

    [Hi, maybe someone can help me with this.?..in full screen i have unreadable road signs (phoneme is empty). Mini junction is okay. What is the problem? Thnx in advance.
    Spoiler: image attached
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 13th September 2020 at 06:53 PM. Reason: spoiler...

  9. #2868
    Banned
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    EU
    Posts
    38
    Rep Power
    0

    Default

    You must try a different junctionview.zip plugin.
    Old remove and add it and check it.

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 13th September 2020 at 06:54 PM. Reason: removed unnecessary quote

  10. #2869
    Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Netherlands
    Posts
    22
    Rep Power
    22

    Default

    Thnx, but problem persists, cleared cache, restarted to no avail..

    Tried it, not working, any ideas?
    Last edited by Boki_Srb; 13th September 2020 at 07:58 PM. Reason: merged 2 posts, approved

  11. #2870
    iGO Enthusiast Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)
    Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    48
    Posts
    4,437
    Rep Power
    2758

    Default

    Something you messed up
    Maybe different editions of the skin, maybe wrong fitted package, maybe fonts, maybe phoeneme files or addons, maybe...

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •