Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 272 of 295 FirstFirst ... 172222262270271272273274282 ... LastLast
Results 2,711 to 2,720 of 2947
  1. #2711
    Pro-Member kwbs's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    IL
    Posts
    480
    Rep Power
    20

    Default Best Tones for Spcam Alerts [For PONGO users]

    @coukou

    Make a test like that:

    1. Cancel READ TTS and select "Audio Speedcam"

    2. Replace the sounds of "Approaching" and "overspeeding", to tones

    3. Select a 3rd tone for "End Alert", instead of the current "Muted"

    Try "My Three Favorites Spcam Tones Alerts" ---> ui_nextgen > audio

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Attached Files Attached Files
    • This post requires you to click the "LIKE this post" button to see Attachments.
    Last edited by kwbs; 20th September 2020 at 10:30 AM.

  2.    Advertissements


  3. #2712
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    France
    Posts
    114
    Rep Power
    10

    Default

    TNX kwbs
    Canceling READ TTS and selecting "Audio Speedcam" causes almost all settings regarding the alerts to turn gray... disabled (see image).


    Spoiler: image
    Read TTS Audio2
    Last edited by coukou; 2nd July 2020 at 03:13 PM.

  4. #2713
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    401
    Rep Power
    584

    Default

    Dear coukou,

    In a basic test, this situation described by you would be easily identified.

    I use the configuration in the images below and everything works perfectly.
    Spoiler: image
    [Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]

    There is no need to activate the Use approaching beep and Choose Sound approaching beep options.

    One thing is important for everything to work well, are you using Pongo's original data.zip file and ux package?

  5. #2714
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    France
    Posts
    114
    Rep Power
    10

    Default

    TNX Jorgeultra
    Yes, I'am using Pongo's original data.zip file and ux package.

    According to your configuration above, do you get sound alerts (!alert1) when approaching speedcams whether you are in overspeed or not?
    Regards

  6. #2715
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    401
    Rep Power
    584

    Default

    The beep !alert1 rings when approaching the alert according to the distance set in the Overspeed Alert Distance option.

    As soon as you go through the alert, only the beep sounds once !nav_dingding

    These beeps are inside Pongo's data.zip file.

  7. #2716
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    France
    Posts
    114
    Rep Power
    10

    Default

    Do the beep !alert1 rings when approaching the alert whether you are in overspeed or not?

  8. #2717
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    401
    Rep Power
    584

    Default

    Yes.
    And only if it is above the permitted speed.

  9. #2718
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    France
    Posts
    114
    Rep Power
    10

    Default

    Sorry, but it is not clear. I rephrase my question.
    The speedcam is at 70 km/h. Will I be alerted when this speedcam is approaching, whether I drive at 50 km/h or 90 km/h?
    Also, will I have the beep !alert1 rings if I am in overspeed even though there is no speedcam?
    Last edited by coukou; 2nd July 2020 at 05:43 PM.

  10. #2719
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    401
    Rep Power
    584

    Default

    The speed camera is 50km/h.
    If you are at a speed of 49km/h or less, the beep !Alert1 does not ring.
    However, if your speed exceeds 50km/h you will hear the beep !Alert1.
    If there is no speed camera you will not hear the beep.

  11. #2720
    Pro-Member kwbs's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    IL
    Posts
    480
    Rep Power
    20

    Default

    Of course, I do not mean and do not intend to interrupt @jorgeultra advice.

    @coukou - If the change from TTS to AUDIO, caused almost all settings regarding the alerts to turn Ggray - Stay with "TTS" and do try to check this "test":

    1 > Replace the sound to tone with your "Approaching"
    2 > Replace the sound to tone with your "overspeeding"
    3 > Select a tone for "End Alert" instead of your current "Muted"

    Use my 3 Favorites Tones - ui_nextgen > audio


    Everything is worth to be examined

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •