Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 38 of 56 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast
Results 371 to 380 of 555
  1. #371
    VIP Master NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS

    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Home
    Posts
    141
    Rep Power
    180

    Default

    Take a look here [Only registered and activated users can see links. ]
    You can add the voice in folder IGO_Pal\content \voice, and the language in IGO_Pal\content \lang.
    After select in them in the menu Settings/Regional

  2.    Advertissements


  3. #372
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    everywhere
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    "There is no way to installed iGO from and to SD card only"

    Hello,
    installed somehow iGO World 9.18.27.736653 on SD card(Android on Alcatel U5 phone), but now i have a 2 problems, first i need to repeat every time the first step for configuration ??? and second i can save nothing in favorites ??? Please someone can tell me the solution ???

    for all newbies like me it have to read this article on the forum
    [Only registered and activated users can see links. ]
    especially post #18

    big thanks for Boki_Srb
    Last edited by pinkygor; 26th February 2019 at 10:35 AM.

  4. #373
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    50
    Posts
    5,668
    Rep Power
    3691

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Install software from internal memory only. Not always possible from external card.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  5. #374
    Member
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Derby, UK
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    Spoiler: too large screenshot
    531u7n


    Hi

    I have an issue with the roads in NextGen being too thin and I have tried some of suggestions here and found searching but none have helped.

    I have a BMW 7.1 Android screen with 2gb rom and 32gb ram. It has a DPI of 160 and screen resolution of 1280x480 and shows Landscape only.

    I am using Nextgen Isreal with Pongo skin and have tried other versions but none show the roads thicker.

    I have used Igo since Igo8, then primo 2.4 and now nextgen and the roads get thinner with each version.

    You can see on the picture that the side roads are barely visible even on my 8.8in screen.

    Any ideas?

    Thanks

    Chris
    Last edited by Boki_Srb; 1st March 2019 at 07:17 AM.

  6. #375
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    50
    Posts
    5,668
    Rep Power
    3691

    Default

    Use ux:
    "width_road_x1.5.zip"

    You can find it in Arimi's package

    Also, for looks suiting your needs/tastes, you can play with parameters:
    [rawdisplay]
    dpi=160
    base_dpi=120; => change this value up or down

    Btw, width road ux is active only on route. Not without it.
    Last edited by Boki_Srb; 2nd March 2019 at 11:26 AM.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  7. #376
    Member
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Derby, UK
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    I already have the width_road_x1.5.zip in my UX folder and it is still showing the thin roads.

    Will try the DPI changes and see what that produces

    Chris

    Thanks

    Adding base_dpi=120 makes it much better.

    I see in my sys text a line "tablet=0"

    I can't find what this does. Since my screen is really just a tablet would it be better for me to change it to "Tablet=1"

    would there be any benefit?

    Thanks

    Chris

  8. #377
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    50
    Posts
    5,668
    Rep Power
    3691

    Default

    Can not hurt
    I do not think that this command has too much influence or at least I have not seen it so far. But I would have set it on 1.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  9. #378
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    S
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default no sound IGO Nextgen

    Hi, I am a newbie and I would like to kindly ask you for a help: I have instaled Igo Nextgen Basar in my Infotainment system of car, everything is fine until the time when I switch off the ignition key if the car and then switch on. Then Igo is fine, but no sound, any sound (no voice, no warnings, no click in keyboard). When I close Igo correctly, the restart, again sound is OK. I am pretty sure that settings of Infotainment system is OK, all other applications are OK. I have instaled also Igo Primo, everything is OK also sound is OK. Maybe something with saving data, because when I switch off and switch on with small pause, sound is OK. Also in Igo Primo after switch on of ignition key I see time wheel is rounding for a second like loading some data (without loading screen after start). Can you please help me? Thanks a lot for some idea.

  10. #379
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Earth
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    help Online Search is not working

    Hello,

    I would like to ask for some help regarding Online Search in iGO NextGen (version 9.18.27.687519) in Andorid.
    When I choose Online search I get a message that server cannot be reached.
    Any suggestions would be appreciated.

    Thanks in advance,
    Alexander.

  11. #380
    Member
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Derby, UK
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Again

    One other issue I have with my Igo Nextgen Israel and Pongo Skin is when I have a route set.

    Say I am on a motorway for a large distance, the map zooms out showing a greater distance which I understand. At this time the car cursor dissapears to a very small dot and can barely be seen.

    When I get to a next move etc or it is time to zoom back in then the car appears again.

    Does anyone know what is causing this or what sys command can keep the car show when on route

    Thanks
    Chris

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •