Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 24 of 37 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 231 to 240 of 365
  1. #231
    Member joecap's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    winnipeg Mb. Canada
    Age
    37
    Posts
    27
    Rep Power
    0

    Default

    anyone else having problems for some reason when i place the latest camera files for usa +canada they don't show up on the gps nuvi 265w and when i go for ride GPS won't show them i have deleted placed them on again and again same result.

  2.    Advertissements


  3. #232
    Member + Cyclop Safety Cameras for GarminCyclop Safety Cameras for GarminCyclop Safety Cameras for Garmin
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Australia
    Posts
    92
    Rep Power
    57

    Default

    They show up OK in my 3597. Yours could be a corrupt download, try downloading a fresh copy to be sure.

  4. #233
    Member BalooDK's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Denmark
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problem on a Dezl 760. Doesn't show up and no warnings
    Last edited by BalooDK; 27th January 2019 at 12:33 AM.
    Dezl 760 LMT

  5. #234
    Important User Cyclop Safety Cameras for Garmin
    Cyclop Safety Cameras for GarminCyclop Safety Cameras for Garmin
    Butters's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    CA
    Posts
    1,357
    Rep Power
    844

    Default

    @BalooDK
    Which are you using, file already decrypted (unlocked) or the original which you've decrypted yourself.

  6. #235
    Member BalooDK's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Denmark
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    I'm using the unlocked files from Sue Davison. I have used unlocked files before that have worked fine
    Dezl 760 LMT

  7. #236
    Important User Cyclop Safety Cameras for Garmin
    Cyclop Safety Cameras for GarminCyclop Safety Cameras for Garmin
    Butters's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    CA
    Posts
    1,357
    Rep Power
    844

    Default

    You quoted joecap originally who had problem with US/Canada file. Are you using Nordics or another country/region? I have a nuvi 2797 which is identical hardware to your dezl 760 with same level of firmware protection so i can check the operation of the actual file if its decryption looks sound.

  8. #237
    Member BalooDK's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Denmark
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Yes, iím trying to use the latest Nordics from Sue.
    Dezl 760 LMT

  9. #238
    Important User Cyclop Safety Cameras for Garmin
    Cyclop Safety Cameras for GarminCyclop Safety Cameras for Garmin
    Butters's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    CA
    Posts
    1,357
    Rep Power
    844

    Default

    I've loaded the Denmark tiles from NTU 2018.10 (newset I have available) and placed Sue Davison's 2019-01-22 UnLocked Nordics.gpi in my nuvi 2797's POI folder without any other files present. It's been properly decrypted. It's seen in Settings and alerts are triggered when routing. See screenshots in spoiler below:
    Spoiler:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    CRC32: D71208ED MD5: 52D8991802B9136514EC4EB62CFB75BB SHA-1: 5D2DD4FCE48AA8310778C71F04ED9E8FEDDECEDE

    Check your GPI file isn't corrupt. My file's hashes are also shown above.
    Last edited by Butters; 29th January 2019 at 01:19 AM.

  10. #239
    Member BalooDK's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Denmark
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you for all your help.
    Must have been a corrupted download. Downloaded the file on another computer, and now itís working. Happy trucker now 😜

    Nope, not a happy trucker ;(
    Been driving through Sweden today, and they have a lot of stationary speed cams, but I get no warnings at all.
    I do get warnings of mobile speed cam zones in Denmark though

    Aren't these files supposed to show the stationary speed cams ? Pretty sure it has worked before

    I just found out that all the warnings you have screenshots off, are also showing up if i delete the cyclops files. I still donít get any warnings when driving by a speed cam with the cyclops filen on my device

  11. #240
    Master quebec001's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Quebec/Canada
    Posts
    161
    Rep Power
    207

    Default

    if you dťlete on SD card , and inside memory ?

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •