Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 328 of 380 FirstFirst ... 228278318326327328329330338378 ... LastLast
Results 3,271 to 3,280 of 3791
  1. #3271
    Member +
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    -
    Posts
    44
    Rep Power
    6

    Default

    @Golom

    I remember "Long tunnel", but I'm not sure if it is available in the last version of the skin I'm using now. I will check it out, but I don't think it will be related. The thing is that the app deals with tunnels as points that directions should be given. They appear on the upper left corner as turn left or right directions do.

    How can I set the time of announcement of the speed cameras? I have gone through the menus and I don't think that I have spotted anything relevant. I think that there is a setting for early announcement of directions though as far as I can remember.

  2.    Advertissements


  3. #3272
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    481
    Rep Power
    756

    Default

    Quote Originally Posted by gpsseeker View Post
    @Golom
    I remember "Long tunnel", but I'm not sure if it is available in the last version of the skin....
    If there are the lines below in the [debug] section of your SYS.TXT file, remove them and do a test:

    [debug]
    enter_tunnel=1
    leave_tunnel=1

  4. #3273
    Member +
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    -
    Posts
    44
    Rep Power
    6

    Default

    @jorgeultra

    I was checking the "Long tunnel" menu entry just a few minutes ago. It was grayed out and I when I pressed it I got the message: "Not available because of '[debug] enter_tunnel' or '[debug] leave_tunnel'", something like that.
    I was about to post a question about the message, but you had already answered it before even posting it!

    I will remove the lines as you suggested and I will give it a try.

    @jorgeultra

    Commenting the lines you suggested seems to have solved the issue with tunnels, at least in simulation mode.

    But now another problem has arisen. When the car enters the motorway (always in simulation mode, but I guess the same will happen in reality), the map disappears, and in a black background only a very big direction icon is shown plus the speed limit and the current speed.

    Any idea which setting is related to this behavior? I can't find anything relevant in the menu so far.
    Last edited by Boki; 11th June 2021 at 10:59 PM. Reason: merged 2 posts

  5. #3274
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    481
    Rep Power
    756

    Default

    Settings > Navigtion View > Select Naigation Mode leave the option checked Navigation Default Mode

    or in Settings > Skin Settings > Cockpit choice Now 'OFF' the field Distance when Turn by Turn mode on:
    Last edited by jorgeultra; 11th June 2021 at 11:53 AM.

  6. #3275
    Member +
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    -
    Posts
    44
    Rep Power
    6

    Default

    @jorgeultra

    The options you mention seemed already selected, but I just selected these options again and that for some reason solved the problem!

    Last question: The previous version of the skin I used had a preview setting that zoomed out the map when traveling over a certain speed. Where is that setting in the last version of the skin? (I'm asking because when the car enters the motorway the map zooms out at a very high level and I'm thinking to play with the zoom level, in order to find the optimal one form my preference.)

  7. #3276
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    481
    Rep Power
    756

    Default

    Settings > Navigation View > Automatic Overview Settings > Overview Zoom and Tilt

  8. #3277
    Master
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Rep Power
    150

    Default

    @gpsseeker zoom level in overview mode 500-700 allow you to see the souroundings and speedcams As for mode choose default
    Last edited by cristianyxtl; 11th June 2021 at 02:25 PM.

  9. #3278
    Member +
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    -
    Posts
    44
    Rep Power
    6

    Default

    @jorgeultra
    Once again, that's the right setting. In this case, my bad. I think that was the same as the previous version I used...

  10. #3279
    Member + Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION) gtop's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Athens, GREECE
    Posts
    61
    Rep Power
    21

    Default

    Hello,
    Can somebody change in the poi_search.zip the search distance from 50km to 500km?

    Thanks in advance
    Gtop

  11. #3280
    Master LouBouha's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Tunisia
    Posts
    463
    Rep Power
    1269

    Default poi_search

    Hi Gtop

    Try this in UX : poi_search.zip\ui_nextgen\common\ui\poi_search.ui

    You are looking for this code "<userlist lm_WarningPOIdist_popover text="wstr" ......" on line 347

    Spoiler: Code
    Code:
    Please Login or Register to see the links


    You change the number 50 000 (50 km) to 500 000 (500 km)

    For those who want the modified UX poi_search.zip (From the last update Thanks to Pongo)


    Spoiler: Hide
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.


    I haven't tested it but it should be good

    Regards
    Attached Files Attached Files
    • This post requires you to click the "LIKE this post" button to see Attachments.
    Last edited by LouBouha; 11th June 2021 at 11:40 PM.
    GPS: TomTom ONE

    Smartphone: THL T11 Android 4.2.2 Resolution 720x1280
    Sygic 14.3.4 IGO Primo 9.6.29.636868 Skins : Doupas V9.0h , Dimka/Frontzosd giphy

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •