Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 291 of 295 FirstFirst ... 191241281289290291292293 ... LastLast
Results 2,901 to 2,910 of 2946
  1. #2901
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    403
    Rep Power
    584

    Default

    With the Pongo skin, Settings > Navigation View > Map Appearance > Car Model > Select Car model is correct

    Spoiler: image
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  2.    Advertissements


  3. #2902
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    España
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    The problem is that it does not give me the option of Car View having in the card folder several files of cars and trucks

  4. #2903
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    403
    Rep Power
    584

    Default

    Did you follow exactly the path I indicated?
    The Car View option does not exist.
    The correct option is Car Model.
    Another detail if you are using the user_profiles.zip file in the ux folder, remove it.

  5. #2904
    Pro-Member kwbs's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    IL
    Posts
    474
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by pelae View Post
    The problem is that it does not give me the option of Car View having in the card folder several files of cars and trucks
    Quote Originally Posted by kwbs View Post
    @pelae
    Same path: Settings > Navigation View > Map Appearance > Car View > Select Car model [Upper arrow] a/o Car size [Lower arrow]
    Car View = Car Model

  6. #2905
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    España
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you very much to all, the problem was the file user_profiles.zip, and really thanks for everything and all the help

  7. #2906
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    toronto
    Posts
    26
    Rep Power
    6

    Default

    What I notice after all the tests: when I stop the car at intersection, the cursor on igo map navigation
    continue to move forward, it stops, and start slowly to came back where my car is.

  8. #2907
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    403
    Rep Power
    584

    Default

    This situation has existed for a long time (I had already noticed it).
    The only explanation I can find is a possible and momentary lack of signal or weak GPS signal.

  9. #2908
    Master Andrey Form's Avatar
    Join Date
    Oct 2019
    Location
    Belarus
    Posts
    393
    Rep Power
    147

    Default

    @gabinov
    With such sys entries, the cursor on the map almost does not move, and if the satellites are lost, the cursor can move.
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

  10. #2909
    Member +
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Poland
    Posts
    38
    Rep Power
    27

    Default

    Gentlemen, where can I find a 2D maneuver to Pongo sin Luna, just like in the photo

    nOfPR1F
    UX8ux4i

  11. #2910
    Pro-Member kwbs's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    IL
    Posts
    474
    Rep Power
    20

    Default

    @gabinov

    Many years ago, in the days of the mythical iGO 6, there was a phenomenon that personal navigation devices [PND], their GPS would go wrong as a result of magnetic inspiration and just so affected the position of the cursor and navigation. The phenomenon was known mainly in "French vehicles" and because of metallic components that were assembled in the front window and there and of course, the PND was located.

    Maybe at intersections, there are traffic lights or microwave systems that are too powerful in their impact and inspiration on your specific and "problematic" device?

    Maybe a collection of a bit of all of the above makes you this “salad” and not sure false will be solvable, other than switching to a better or more immune device.

    What car do you have?
    Is there anything glued to the back of the device that is used to settled on a "magnetic" stand?
    Do you have any magnetic component on the roof a/o in the area where your mobile/tablet is located?
    Does the phenomenon that occurs to you, also happen in another vehicles?

    Almost anything can be the cause and the effect, and the "weird" should not be ruled out either.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •