Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 229 of 380 FirstFirst ... 129179219227228229230231239279329 ... LastLast
Results 2,281 to 2,290 of 3791
  1. #2281
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    481
    Rep Power
    756

    Default

    Skin complectation options are wrong.

    rmskincomposition="0" <<<<<<<----- Full = Minimal (wrong)
    rmskincomposition="1" <<<<<<<----- Default (ok)
    rmskincomposition="2" <<<<<<<----- Minimal = Full (wrong)

  2.    Advertissements


  3. #2282
    Master modemakias's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Athens Greece
    Posts
    413
    Rep Power
    1363

    Default

    @ jorgeultra
    yes that's it.... and about also "media_libs_subaru.zip"
    for me does not work...

  4. #2283
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    481
    Rep Power
    756

    Default

    @modemakias

    Not for me either and it caught my attention that all alerts are set to "!!!"

  5. #2284
    Master modemakias's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Athens Greece
    Posts
    413
    Rep Power
    1363

    Default

    i mean TTS... I have no TTS voice at all...
    with previous "media_libs_subaru.zip" everything is fine...

    about warnings yes... added a new empty (!!!.wav) for warnings inside (the_skin_by_pongo.zip)

  6. #2285
    Master modemakias's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Athens Greece
    Posts
    413
    Rep Power
    1363

    Default

    Second update from PONGO 17.03.2020

    remaining the "Skin complectation" bug
    but is fixed bug "media_libs_subaru.zip"

    update:
    everything works very well after deleting save folder...

    Spoiler: Link
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.
    Last edited by modemakias; 17th March 2020 at 11:03 PM.

  7. #2286
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    143
    Rep Power
    37

    Default

    Installed the latest ux_update file.

    'Road Signs' are working in Audio but not working with TTS.

    'say distance or phrase 'soon' is greyed out and not working.

    With the previous version, berore these ux_updates, 'Road signs' were working in both Audio andTTS voices. But 'Say distance or phrase 'soon'' was also greyed out and could not be selected.

  8. #2287
    Master Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Nis
    Posts
    63
    Rep Power
    75

    Default

    Everything works fine.
    Add to dictionary.voice the following lines, of course with his own translation.
    You are over the speed limit.="Prekoračili ste brzinu"
    Multi Function Camera ahead.="Multifunkcionalna kamera"
    Multi Function Camera.="Multifunkcionalna kamera"
    Value %s="Vrednost %s"

  9. #2288
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    143
    Rep Power
    37

    Default

    The only way that i can get 'Road sgns' speaking in TTS is to reinstall the driveralerts.zip and speedcam.zip from the first update of 16-Feb-2020, and to modify with the updates from seacome, page 225 #2245.

    The 'Say distance or the phrase soon' is still greyed out.

    Can anyone comment on this.

  10. #2289
    Master modemakias's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Athens Greece
    Posts
    413
    Rep Power
    1363

    Default

    @1franka...this is not solution...

    if you use the skin, you need to follow the translations.
    or yes, install the version from 16 feb 2020 that worked well and stay there...
    because who knows what change will be done in the next update ??

    practically you need a full translation both plugins (speedcam.zip and driveralert.zip) in your dictionary.voice

    if you want send me a copy from your (lang + voice) for check...

  11. #2290
    Member + Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Danmark
    Posts
    95
    Rep Power
    9

    Default Sound on off button

    Hey i have nextgen pack 2019 pal mirror with pongo skin installed on android 8,0 car head unit . it is the best one ive had to now.
    In quick menu buttons on right side i have sound on/off. When gps starts it is on 93% volume but when pressing button it changes from 93% volume to 100% volume, then when pressing 3 time sound is off. In other versions off igo this button is 100% on or off.
    I cant find an ux button or any line in sys that can be changed to eather on or off. Anyone have a fix for this.
    Have tryed to search forum without succes.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •