Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 133 of 312 FirstFirst ... 3383123131132133134135143183233 ... LastLast
Results 1,321 to 1,330 of 3111
  1. #1321
    Master BIBUOT's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    France
    Age
    71
    Posts
    235
    Rep Power
    114

    Default

    Hi

    Just tested Pongo's skin (update 07/01/2019) under iGO_PAL...

    and do not encountered your two issues:

    - car size modification correctly saved at reboot

    - altitude correction also correctly saved at reboot
    Last edited by BIBUOT; 9th January 2019 at 06:05 PM.

  2.    Advertissements


  3. #1322
    Member + Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION) CChoupi's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    France
    Posts
    63
    Rep Power
    40

    Default

    Hello,

    @Phildu91 & aeribou

    There is no problem operating with the original Pongo and a conforming [autorad] section in the sys.txt!

  4. #1323
    Master BIBUOT's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    France
    Age
    71
    Posts
    235
    Rep Power
    114

    Default

    Hello to other poor frenchies confronted with speedcams on all roads

    I confirm also ---> no issue with autorad function in original Pongo's skin

    my sys.txt section:

    [autorad]
    disabled=0
    detect=15


    Last edited by BIBUOT; 9th January 2019 at 08:07 PM.

  5. #1324
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    India
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    cant download latest pongo skin 7/1/19 can you post other links

  6. #1325
    Smartphone MOD Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)
    Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)
    quartzo's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    WALLACHIA
    Posts
    1,181
    Rep Power
    1486

    Default

    Have you tried [Only registered and activated users can see links. ]?

  7. #1326
    Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    uk
    Posts
    22
    Rep Power
    7

    Default

    hi
    please, is there a way to sort out this problem. there is a problem with the speed calculation. if im doing 30mph the voice says im doing 50mph. maybe there is a problem converting kilometres with miles.
    it is very confusing it makes you think that you are overspeed. In an average speedcam zone. the voice says your average speed is 60mph but im doing just 35mph. i looked in the skin option and there is no option for speed correction.
    thanks
    Last edited by mariop1; 10th January 2019 at 05:09 PM.

  8. #1327
    Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Frankfurt
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    hi,
    is it possible to announce the current limit in km/h by increasing the tempolimit ? In former versions of pongo skin this was done, today it only announce "overspeed".
    All settings for the limit are activated and the tts-test is ok.

    thx

  9. #1328
    Master modemakias's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Athens Greece
    Posts
    434
    Rep Power
    1282

    Default

    Hello...

    Here is a bug ??? in driveralert.zip
    The displayed categories of signs in previous were 57 and updated to 79
    but now appears only 62
    also if i check "General warning" sign, i have an answer "Truck sharp curve"
    can anyone check if it's a general problem or just mine ???

    Spoiler: img
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by modemakias; 10th January 2019 at 03:08 PM.

  10. #1329
    Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Slovak
    Posts
    27
    Rep Power
    7

    Default

    Hello...
    It seems to be a general problem with the new driveralert.zip, I only have 62 signs, before there were 69.
    I am missing the following signs:
    Spoiler: img
    missing traffic signs]
    Last edited by Ivka; 12th January 2019 at 09:52 AM.

  11. #1330
    Master Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION) cam1981's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Portugal
    Posts
    81
    Rep Power
    116

    Default

    ux speedcam

    Fixed the error of sounding the average speed in the zone of sectional cameras, there were problems with "mph" - miles per hour

    [Only registered and activated users can see links. ]


    thanks pongo
    Last edited by cam1981; 3rd February 2019 at 12:18 AM. Reason: update link
    73c1282e254b2b74

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •