Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 61 to 67 of 67
  1. #61
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    394
    Rep Power
    139

    Default

    I write from experience with many Devices, from Samsung over Huawei to xx "China special":
    I have learned: as of Android 6, some iGO Primo Nextgen only understood Folder addons/. Name such as igo_map etc. were not recognized/found.

    Since this Android version until now Pie there were no more Problems with addons/ 100th Device

    but critically just google.Play.Protect active (especially at Samsung) and very critical the idiosyncratic MIUI from XIAOMI

    I managed to get an NG_Gift 27.681657 on a Redmi 7 to run today, before I had tried almost everything Nextgen with different SYS.txt; all stopped with a black Screen.
    Why an iGO_Gift 27.681657 started today, but an NG_Gift 27.687519 only got to the black Screen remains a mystery! ??
    ** there was no MIUI Update in between, I still have Global v.11.0.2.0

    Just my Experiences and Feedback from many Friends for whom I often bought and configured the Device.....

    Spoiler: for XIAOMI-Test (DE)

    for testing my Basic-Version of the Redmi 7 - with DE Lang and Voice - with Pongo Skin - with Basemap in Content\
    !** all Map-Files and *.spc is on my SdCard
    has_secondary_root=1
    android_secondary_root_path="/storage/4075-1415/addons"


    ->[Only registered and activated users can see links. ] (ca.120 Mb)
    Last edited by rondoan; 5th January 2020 at 07:07 PM.

  2.    Advertissements


  3. #62
    Global Moderator NG problems with "Pie" (Android v.9.0)
    NG problems with "Pie" (Android v.9.0)
    Midnight Blues's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    EU
    Posts
    1,012
    Rep Power
    1545

    Default

    Everyone has own experience.
    I'm using this for external SD:
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    This "iGO_Maps" must have subfolder "content" which must have it's subfolders (building, dem, map, phoneme, poi and speedcam) depending on which content you put there, but no other content.
    On systems from Android 4.xx to 10.xx, and never had any problem.
    On Android 4.xx, "8489-1917" is changed to "sdcard1"

    If content is in internal memory then "8489-1917" is changed to "emulated/0" (on newer androids) and to "sdcard0" on Android 4.xx.

    This always worked for me with all NG versions and also with "classic" Primo.
    Also, you must be careful which content is in separate folder.

    Problem with "black screen" was always related to specific app version on specific Android version, and sometimes only on specific device.
    NO THANKS POSTS ALLOWED, NO LIKES NEEDED, ALL MIRRORS APPRECIATED
    MB Moon night sky
    Please read: >[Only registered and activated users can see links. ]<, >[Only registered and activated users can see links. ]< and >[Only registered and activated users can see links. ]<
    Password for all my uploads (if needed): gpspower.net

  4. #63
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    394
    Rep Power
    139

    Default

    linked_root_list = "........"
    This is exactly what led to the Error message "global_cfg not found" in several Devices since Android 6
    Logically, today is a nonsensical Variable with nonsensical Values - or! ??

  5. #64
    Global Moderator NG problems with &quot;Pie&quot; (Android v.9.0)
    NG problems with &quot;Pie&quot; (Android v.9.0)
    Midnight Blues's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    EU
    Posts
    1,012
    Rep Power
    1545

    Default

    "global_cfg not found" is result of incorrect path to basic application folder (in almost all cases, except when it is really missing) or if application could not reach that folder (has no access), and this is alternative list where program will look if not found in original location.
    If that (original) location is correct and accessible, then this list is useless, but it would not generate error.

    I never said it must be this way, but only gave an example that I'm using, and never had problems with it.
    NO THANKS POSTS ALLOWED, NO LIKES NEEDED, ALL MIRRORS APPRECIATED
    MB Moon night sky
    Please read: >[Only registered and activated users can see links. ]<, >[Only registered and activated users can see links. ]< and >[Only registered and activated users can see links. ]<
    Password for all my uploads (if needed): gpspower.net

  6. #65
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    394
    Rep Power
    139

    Default

    OK; everyone has their own Experiences. The good thing about it; others learn from it what Errors can be made. Especially when so many Device/Brands often have their specially adapted Android/System - see XIAOMI ......

  7. #66
    Master NG problems with &quot;Pie&quot; (Android v.9.0)NG problems with &quot;Pie&quot; (Android v.9.0)NG problems with &quot;Pie&quot; (Android v.9.0) noknoi's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Land of Smile
    Age
    71
    Posts
    96
    Rep Power
    337

    Default

    I don't know what problems you always have with XIAOMI phones
    I use (look after others) 3 different Xiaomi phones.
    The oldest Redmi 3s with Android 6.0.1, then a Redmi 4x with Android 7.1.2 and a Redmi 7 with Android 9.
    Next to Primo there is also Nextgen from NNG (iGO World), Basarsoft, Israel, Israel Gift and for testing on the Redmi 4x also Avicsync and Motrex.
    For all without "linked_root_list" in the sys.txt, secondary_root_path is set to "igosd"
    No more "witchcraft" in sys.txt, everything just standard.
    No problems on any of the devices.
    I also use similar configurations on a Huawei Mediapad T3 10 with Android 7 without any problems.
    In my opinion, the biggest problem among users is the play instinct ...

  8. #67
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Deutschland
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    nextgen

    Same device (Sony Xperia XZ1 compact) with same problem (Post#20) . After update to pie 9 ,iGo_World stopped working but with the Oreo 8 it worked perfectly. Now I installed iGO_Basar and it works with iGO_Basar but is there a solution to the iGo_World problem? Post#20
    Last edited by TuniBase; 22nd February 2020 at 09:55 AM.

 

 
Page 7 of 7 FirstFirst ... 567

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •