Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 15 of 60 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 141 to 150 of 594
  1. #141
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    51
    Posts
    6,230
    Rep Power
    4219

    Default

    If you don't know how to find what you have in your hands, google for it. Read tutorials, look videos at youtube.
    So far no one on the forum had no contact with such devices, who knows, maybe somebody reply...
    In meantime, make an effort
    I am absent next several days, someone else will have to help you.
    Also, carefully read:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  2.    Advertissements


  3. #142
    Member + NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    spain
    Age
    54
    Posts
    52
    Rep Power
    30

    Default

    I installed version from 1st post....all seems OK except keyboard...it does not show up when trying to enter address...any solutions? thnx!

    replaced "save" folder with the one I had from previous installation and it worked...which files do I have to transfer to the "new" save folder in order to work?
    Last edited by griters; 17th February 2018 at 12:14 PM.

  4. #143
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Pori
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    After installing to Tab4 iGO Basarsoft 9.18.27.717219 - 18.oct.2017, not working (no license found)??
    Last edited by Boki; 20th February 2018 at 11:08 AM.

  5. #144
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    51
    Posts
    6,230
    Rep Power
    4219

    Default

    Download content and put it in proper folders.
    Install it from internal memory, according instructions from OP.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  6. #145
    Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Country
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    Have anyone have run it on Android Nougat?

    First problem was that in content was no global_cfg.
    But this was not a problem,
    have downalod it from

    [Only registered and activated users can see links. ]

    After this next problem was that download at first run of igo will not start.
    There is standing always download finished but there is 0/0 down is also standing Pause download.

    Is there a solution for it?

    My tablet is Huawei mediapad m3 8.4 inch.

    Regards!
    Last edited by kladi; 5th March 2018 at 08:23 PM.

  7. #146
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Serbia
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Little problem with Igo Primo NG 9.18.27.687519 and Truck POI.... I used before older version of Primo and Truck POI worked just well, installed this NG version, regular POI's are working, but not Truck ones. I'm using Q2 2017 since im unable to download newer version yet... (reason: in truck, driving, roaming, etc :P )

    Sorry if this question is already asked/explained somewhere, but im unable to find it and im limited with time since i can write only during breaks so any help would be much appreciated

  8. #147
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    51
    Posts
    6,230
    Rep Power
    4219

    Default

    What do you mean Truck poi "not working"?
    Bear in mind that files of a particular generation carry the data in themselves which were then actual. Now it's not a problem that they are obsolete, but they can be pretty inaccurate. By the way, their (poi) content is not too rich. There are parking lots, etc. Limitations are much more important.
    9.18.27.687519 is Israel/Gift and it should use truck files without any problems.
    So, download the latest release. Be sure you have set up the software well.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  9. #148
    Master Kajoe's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    262
    Rep Power
    371

    Default

    Editing Vehicle Profile Type Car is greyed out in Pongo and Arimi skin. It is not possible to change type. I have tried it in WinCE iGO_Nextgen_9.19.5.653580 and in Android iGO_Gift_9.18.27.687519. But the problem is in both versions the same. See attached picture. Am I the only one with this problem? Is there a solution for it? Thank you very much. By the way as mentioned in Pongo skin thread, I had removed the "user_profiles.zip" in ux folder.

    Spoiler: Picture:
    se9idk


    Forget my question. I can answer it myself. My excuses for the question. I made a small tutorial for all.

    User_Profile_Edit PDF file

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    User_Profile_Edit Picture

    Spoiler: Picture:
    2s6qx4z
    Last edited by Kajoe; 9th March 2018 at 10:36 PM.
    My posts:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

  10. #149
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    A, A
    Age
    40
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Hello.
    I'm a big fan of igo, used primo for some years, but now I want to use nextgen.
    Tried to install this version in a smartphone never used with igo (so, clean install), but can't use it! Keeps saying can't find global_cfg.zip, but it is in place!
    Can someone make a step-by-step guide for noobs and if possible, with files in SD card?
    Device: Xiaomi Redmi Note 4
    OS: Android 6.0 MIUI 9.5
    Regards,
    Daniel
    Last edited by danfmc; 25th March 2018 at 11:21 PM.

  11. #150
    Important User NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,891
    Rep Power
    1362

    Default

    And where is "is in place?" If it said it couldn't find it, it's not "in place."
    Do not PM me with questions. That's what a forum is for.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •