Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29
  1. #21
    iGO Moderator Need YOUR help with CASKA / SYGIC / WINCE > iGO > SOLVED
    Need YOUR help with CASKA / SYGIC / WINCE > iGO > SOLVEDNeed YOUR help with CASKA / SYGIC / WINCE > iGO > SOLVEDNeed YOUR help with CASKA / SYGIC / WINCE > iGO > SOLVEDNeed YOUR help with CASKA / SYGIC / WINCE > iGO > SOLVEDNeed YOUR help with CASKA / SYGIC / WINCE > iGO > SOLVEDNeed YOUR help with CASKA / SYGIC / WINCE > iGO > SOLVED
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    48
    Posts
    3,761
    Rep Power
    2472

    Default

    I know, that's why I asked about other software.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  2.    Advertissements


  3. #22
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    839
    Rep Power
    501

    Default

    Perhaps some license needed in license folder.

  4. #23
    iGO Moderator Need YOUR help with CASKA / SYGIC / WINCE &gt; iGO &gt; SOLVED
    Need YOUR help with CASKA / SYGIC / WINCE &gt; iGO &gt; SOLVEDNeed YOUR help with CASKA / SYGIC / WINCE &gt; iGO &gt; SOLVEDNeed YOUR help with CASKA / SYGIC / WINCE &gt; iGO &gt; SOLVEDNeed YOUR help with CASKA / SYGIC / WINCE &gt; iGO &gt; SOLVEDNeed YOUR help with CASKA / SYGIC / WINCE &gt; iGO &gt; SOLVEDNeed YOUR help with CASKA / SYGIC / WINCE &gt; iGO &gt; SOLVED
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    48
    Posts
    3,761
    Rep Power
    2472

    Default

    No
    That is message from system UI or some other software, not from iGO - No map card.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  5. #24
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,427
    Rep Power
    323

    Default

    Indeed. Probably the same error occurs also without SD card inserted which means that the backup from the package is not suitable for this unit.

  6. #25
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    839
    Rep Power
    501

    Default

    I've checked the iGo version You posted, but i do non see MobileNavigator folder, the data seem to be copied directly on the root of memory.
    If so, the system can't find the path.

  7. #26
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,427
    Rep Power
    323

    Default

    This pack is tested on many casca units and it worked perfectly. All files and folders needs to be in the root of the SD, not in any parent folder. But maybe this Casca unit is slightly different regarding file and folder structure..but in this case we can only guess.

  8. #27
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    839
    Rep Power
    501

    Default

    I'm sure that in some Caska Nav. work with MobileNavigator folder, therefore User must try also it. Furthermore the data scattered in the sd are a very strange thing. For example in these conditions the TTS does not work.

  9. #28
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,427
    Rep Power
    323

    Default

    I agree, but I can assure you that this configuration worked with some units. Check maplaunch.ini file on the root - it doesn't point to any parent dir. In fact in the past, when I helped one user, he posted sreens from his original SD and the structure was exactly the same and it was a surprise for me also. Anyway, PGANKER should test your recommendation also.

    @PGANKER
    Create a folder Mobilenavigator on your SD and than move all files and folder inside that folder, than try again.

  10. #29
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Location
    South Africa
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    thanks for all of the help and info, it turned out to be either the mikro SD or SD card reader that gave me problems. installed everything an a clean 2gig sd and everything started working without any issues.

    thanks for all the help i am very great full for people like you helping others!!

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •