Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Location
    FRANCE ,Toulon
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default GPS Mio Moove S505

    Hello,
    I have a Mio Moove S505 gps, on which I use the Igo / primo software (I do not use the Mio software), I have just updated the maps and radars, everything went very well.
    Only when the GpS is in operation does the message "Network error please check your connection parameters" regularly appear. I press on the screen the message disappears but it returns at regular intervals.
    How to get rid of it?
    Jacomana

  2.    Advertissements


  3. #2
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,603
    Rep Power
    360

    Default

    Could you post screen shot of this message please. The question is if it's related to iGO software (i never heard of anything like that before) or it's a part of Mio original software/wince interface.

  4. #3
    iGO Enthusiast GPS Mio Moove S505
    GPS Mio Moove S505GPS Mio Moove S505GPS Mio Moove S505GPS Mio Moove S505GPS Mio Moove S505GPS Mio Moove S505
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    49
    Posts
    4,805
    Rep Power
    2888

    Default

    Yes, it is an error that occurs when iGO software tries to connect to the internet.
    Just disable proper parameters in sys file
    [gps]
    location_net=1 >> to =0
    ...
    [network]
    available=1 >> to =0
    ...
    [http]
    enabled=1 >> to =0
    ...etc

    and disable map update check...
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Location
    FRANCE ,Toulon
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hello,
    I plug my GPS on my computer I find the following files "Instruction" "Primo" "SEEKER_500" "system" "personal system", I opened all these files but I cannot find the indications you gave me, in system there is a list that looks like your example but not [GPS] [network] [http]
    Where should I look?
    Jacomana

    Re:
    I found sys.txt in the Primo file, Is this the place there? which file do I put to 0?

    Spoiler: images
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 6th May 2021 at 07:04 AM. Reason: merged two consecutive posts, spoiler...

  6. #5
    Master
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Germany
    Posts
    323
    Rep Power
    251

    Default

    As written in Post #3
    [network]
    available=0

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •