Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 14 of 23 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 131 to 140 of 223
  1. #131
    Master modemakias's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Athens Greece
    Posts
    159
    Rep Power
    151

    Default

    Hello....

    Try with this multimode.ini

    Replace these lines inside the data.zip \ui_android\multimode.ini...
    or save in a text as "multimode.ini".... and place it inside the folder "ui_android" (iGO\ui_android)

    [modes]
    ; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
    ; OR
    ; mx=Width, Height ,Folder

    ;m1=400..480,196..320,"480_272"
    ;m2=234..320,400..480,"480_272"
    m3=800..1050,500..600,"800_480"
    m4=500..600,800..1050,"800_480"
    ;m5=1024..1280,552..800,"1024_768"
    ;m6=600..800,960..1280,"1024_768"

    add these lines in your SYS...

    [rawdisplay]
    force_renderer="RENDER_MOYA"
    driver=engine
    screen_xy="auto"

    1.delete save folder from iGO content...
    2.go to settings -> app Manager -> iGO -> select "force stop" and then "clear cache mem"

    run the iGO again for try...
    Last edited by Boki_Srb; 21st March 2017 at 08:43 AM. Reason: removed unnecessary quote

  2.    Advertissements


  3. #132
    Important User Everything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 based
    Everything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 basedEverything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 based
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,000
    Rep Power
    732

    Default

    Hi.
    Little note - but very important !!!
    If the program was downloaded from my post # 1, or mirror Navigator - post # 2
    Please absolutely !!! Turn off the line in sys.txt
    screen_xy = "detect" -> ;screen_xy = "detect"
    Otherwise, this - what @Modemakias proposes - will not work.

    Probably not to disable this line was the cause of the error

    This line from post
    1:
    m3 = 900..1050,450..620 "800_480"
    m4 = 550..620,850..1050, "800_480"

    it's ok.

    regards wojpen

    PS. Oryginal section from sys.txt this Pack:


    [rawdisplay]
    force_renderer="RENDER_MOYA"
    driver=engine
    screen_xy="detect" -> disable this line!!! - ;screen_xy="detect"
    ;driver="gdi" ;for HD & QHD
    ;highres=1 ;for HD & QHD

    [interface]
    ;vga=1 ;for HD & QHD
    extra_settings=1
    save_checksum=0
    maxzoom2d=6000000
    minzoom2d=15
    ;show_glonass=1
    Last edited by wojpen; 21st March 2017 at 12:24 AM.
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  4. #133
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Spain
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by wojpen View Post
    Hi.
    Little note - but very important !!!
    If the program was downloaded from my post # 1, or mirror Navigator - post # 2
    Please absolutely !!! Turn off the line in sys.txt
    screen_xy = "detect" -> ;screen_xy = "detect"
    Yes, it's the version i downloaded from mirror post #2, and I think the first version has "detect" on and failed.

    Quote Originally Posted by wojpen View Post
    This line from post
    1:
    m3 = 900..1050,450..620 "800_480"
    m4 = 550..620,850..1050, "800_480"
    Yes, that's what I thought, the proposal from modemakias looks like the same I tried, both included my resolution.

    Btw, yesterday I was trying all iGO releases and I found one that worked, iGO NextGen 9.18.27.658108, I will try your package setting detect off and report back, I'm curious.

    Thank you both guys.

  5. #134
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Spain
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default Spoiler

    Here are the test i made:

    sys.txt

    [rawdisplay]
    force_renderer="RENDER_MOYA"
    driver=engine
    ;screen_xy="detect"
    ;driver="gdi" ;for HD & QHD
    ;highres=1 ;for HD & QHD
    multimode.ini in data.zip

    [modes]
    ; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
    ; OR
    ; mx=Width, Height ,Folder

    ;m1=400..480,196..320,"480_272"
    ;m2=234..320,400..480,"480_272"
    ;m3=768..960,400..600,"800_480"
    ;m4=480..600,700..960,"800_480"
    ;m5=1024..1280,552..800,"1024_768"
    ;m6=600..800,960..1280,"1024_768"
    m3 = 900..1050,450..620 "800_480"
    m4 = 550..620,850..1050, "800_480"
    Cleared cache, restarted the device, and the result:

    Spoiler: Picture:
    [Only registered and activated users can see links. ]


    I go back to the NextGen version that works.
    Last edited by Cserrobi; 21st March 2017 at 07:31 PM.

  6. #135
    Important User Everything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 based
    Everything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 basedEverything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 based
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,000
    Rep Power
    732

    Default

    Colleagues - You wrote "Cleared cache, restarted the device," and deleted the contents of SAVE folder?
    If so - there can be only one cause:
    Incorrectly updating data.zip file - after changing multimode.ini - unfortunately this happens quite often - the files are packed and should not be unpacked or changed in the wrong programs.
    Multimode.ini is correct.
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  7. #136
    Important User Everything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 based
    Everything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 basedEverything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 based
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,000
    Rep Power
    732

    Default

    Quote Originally Posted by pomucki View Post
    Pleas can you new link for iGO 9.6.29.596752 based. Thenks very much
    I'll add in the evening
    regards
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  8. #137
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Spain
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by wojpen View Post
    Colleagues - You wrote "Cleared cache, restarted the device," and deleted the contents of SAVE folder?
    If so - there can be only one cause:
    Incorrectly updating data.zip file - after changing multimode.ini - unfortunately this happens quite often - the files are packed and should not be unpacked or changed in the wrong programs.
    Multimode.ini is correct.
    Yes, deleted save folder.
    Yes. multimode.txt multimode.ini file saved correctly, I checked again after saving (opening again the file to see if changes were aplyed).
    Last edited by corpcd; 22nd March 2017 at 01:11 PM.

  9. #138
    Master Everything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 based marx's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Beograd
    Posts
    68
    Rep Power
    62

    Default

    multimode.txt or ini?

  10. #139
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Spain
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by marx View Post
    multimode.txt or ini?
    Obviously a typo, multimode.ini i meant.

  11. #140
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    cz
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    I am not able to direct the application to the content on SD card. I have everything copied in

    \Card\Android\data\com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient\files\iGO

    but application still tell me "Map Initialisation error", "Map files cannot be found".

    I tried almost everything in sys.txt with "linked_root_list=" parameter.

    Currently i have there:

    [folders]
    linked_root_list="Card/Android/data/com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient/files"
    has_secondary_root=0
    ;android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/addons"

    Can anyone help me please ?

    Thanks in advance,

    Majq

 

 
Page 14 of 23 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.