Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 117
  1. #51
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    392
    Rep Power
    125

    Default

    Oh yes that is the way creator of this plug-in did. I will do some research if there is a better plug-in.

    These are the parameters inside ui file

    Spoiler: UI CODE
    ------mod by FRONTZOSD



    ----city name



    ----

    <modify lm_MapVisualSettings>
    <insert after="default">
    <row prio=4200 text="Town and Postal Code" haspopover=1 details=(sc_Town(%lua.town)) onrelease='sc_SetPopoverListAndOpen("ui.lm_Town_popover")'/>
    </insert>
    </modify>




    <userlist lm_Town_popover text="str" onrelease="ui" enable="bool">
    <default enable=1/>
    <row text="Disable" onrelease='MODEL.lua.town = 0 sc_ClosePopover()'/>
    <row text="City Name" onrelease='MODEL.lua.town = 1 sc_ClosePopover()'/>
    <row text="City&ZipCode" onrelease='MODEL.lua.town = 2 sc_ClosePopover()'/>

    </userlist>







    <layer ui_ShowTown>

    <DIV class="cockpit">

    ;<TEXT class="btn_infofield2" visible=(%lua.town != 0) color=#0000FF glowcolor=#FFFFFF fontsize=30 glowtype=1 glowsize=2 text=%navigation.car.address.city visible=(%lua.town == 1)>

    <TEXT class="btn_infofield2" color=#0000FF glowcolor=#FFFFFF glowtype=1 glowsize=2 text=%navigation.car.address.city visible=(%lua.town && (%lua.town == 2 || %lua.town == 1))>

    <TEXT class="btn_infofield3" class="font_sec bd" color=#00FF00 glowcolor=#FFFFFF glowtype=1 glowsize=2 text=%navigation.car.address.zip visible=(%lua.town && (%lua.town == 2))>

    </DIV>

    </layer>

    Try playing with HEX color code....black is #000000

    Skin_Avicsync_by_pongo_25.01.2016

    Try new ux/SKIN and DATA. Still fast and more options.

    Rename old UX to something just to test new one. Unzip this one to UX and upload it.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Credits to: @Catymag
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Report back please.
    I tested new skin and data all is well.
    Last edited by Texas; 31st January 2016 at 01:27 PM.

  2.    Advertissements


  3. #52
    Important User iGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 seconds
    iGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 secondsiGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 secondsiGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 seconds
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,097
    Rep Power
    459

    Default

    Interesting, in the source code, it should be #000000 not ##000000 Parser might be forgiving, but it's better be safe than sorry.

  4. #53
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    392
    Rep Power
    125

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    Interesting, in the source code, it should be #000000 not ##000000 Parser might be forgiving, but it's better be safe than sorry.
    I have to try that, because when I change HEX code, ux disappears from navigation.

    You have any ideas?

  5. #54
    Important User iGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 seconds
    iGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 secondsiGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 secondsiGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 seconds
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,097
    Rep Power
    459

    Default

    Quote Originally Posted by Texas View Post
    I have to try that, because when I change HEX code, ux disappears from navigation.

    You have any ideas?
    Are you saying that you changed ##000000 to #000000 and it stopped working?

  6. #55
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    392
    Rep Power
    125

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    Are you saying that you changed ##000000 to #000000 and it stopped working?
    Actually I just tested it like this...I changed all codes to black and it disappear from navigation???

    Try changing all to black and it will disappear from MENU.

  7. #56
    Important User iGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 seconds
    iGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 secondsiGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 secondsiGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 seconds
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,097
    Rep Power
    459

    Default

    Ok, you went back and changed the original source in your post so that it no longer had ##000000. Is that an error on your part or was ##000000 originally there and was working?
    Last edited by osiris4isis; 31st January 2016 at 01:03 PM.

  8. #57
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    392
    Rep Power
    125

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    Ok, you went back and changed the original source in your post so that it no longer had ##000000. Is that an error on your part or was ##000000 originally there and was working?
    I think I caused the error, because if I leave ui without any changes it works, but when I change ux code and zip it again and upload as Town.zip I cannot see it in navigation anymore no option City name under settings/map appearance menu.

    I do not understand what the problem is, HEX code is just color....or maybe it breaks during unzip/zip process...

    Simply if I touch anything i there it does not work, if I leave it like that (original) it works????

  9. #58
    Important User iGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 seconds
    iGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 secondsiGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 secondsiGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 seconds
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,097
    Rep Power
    459

    Default

    If you give wrong syntax such as missing ; or ## or wrong comment, etc...it won't work because lua is interpreted not compiled and unless there are some sort of debug/log to look at, you probably don't know what's wrong. What editor are you using? You need to use one that can handle both DOS/Unix because of end of line conversion. When you "zipped" it back up, did you use the correct version of Winrar? Wrong .zip format will prevent iGO from reading/extracting the .zip file.

  10. #59
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    POLAND
    Age
    27
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Texas View Post
    Oh yes that is the way creator of this plug-in did. I will do some research if there is a better plug-in.

    These are the parameters inside ui file


    Thank you for your time Texas. I put your UX and DATA. This is what i needed :-)
    Spoiler: IMG:
    W6y9Tdo


    Anybody know how to delete that red time above name of town ?? I've been looking in settings but couldn't find it.
    I still don't know how to turn TMC on :/
    Last edited by catymag; 1st February 2016 at 01:41 AM.

  11. #60
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    392
    Rep Power
    125

    UX

    Quote Originally Posted by martin89 View Post

    Anybody know how to delete that red time above name of town ?? I've been looking in settings but couldn't find it.
    I still don't know how to turn TMC on :/
    Glad I can help, but credits go to @catymag and pongo. They made/publish it, I just reposted it. So big thank you is for them.
    Not sure but I think the source is
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Try this:

    RED TIME

    Settings/Skin Settings/Warnings/Arrival time tracking

    TMC TIP 1- Credits @zsiga68

    Spoiler: TMC
    [tmc-http]
    enabled=1
    profile_name="nng-igo-tmc"
    profile_version=2
    udp.enabled=0


    TMC - TIP 2 - Credits: @zorantoma

    Ad this to your sys.txt and add all 51 licenses for nextgen EU and You will have tmc for all Europe

    Spoiler: ADD THIS TO SYS.TXT
    [tmc-http]
    enabled=1
    start=1
    servers.size=1
    servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"
    dt_dl_0=300.0 ;refresh in sec
    dl_dist_0_km=200.0 ;radius in km
    profile_name="nng-igo-tmc-iphone"
    ;profile_name="nng-igo-tmc-jci"
    ;profile_name="nng-igo-tmc"
    profile_version=2
    udp.enabled=1
    Last edited by Texas; 1st February 2016 at 10:14 AM.

 

 
Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.