Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 67 of 380 FirstFirst ... 1757656667686977117167 ... LastLast
Results 661 to 670 of 3791
  1. #661
    Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    israel
    Posts
    22
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by gilgil View Post
    Hi ...
    When I navigate I hear TTS messages in a language I do not recognize.
    How can I turn off these messages so that I can only hear the TTS language I use and navigate ?
    someone can help please ?

  2.    Advertissements


  3. #662
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    slovenia
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, i loaded skin but resolution is not good, image is to big the same icons. I have pioneer avic f9880DAB. I tried change resolution in sys.txt but no change.

  4. #663
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    thailand
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by gilgil View Post
    Hi ...
    When I navigate I hear TTS messages in a language I do not recognize.
    How can I turn off these messages so that I can only hear the TTS language I use and navigate ?
    If you use "iGO Nextgen World" please chage to "iGO Nextgen Pal" it can configure more TTS voice.

    Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

  5. #664
    Master WOB's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Palilula
    Posts
    238
    Rep Power
    134

    Default

    Quote Originally Posted by gilgil View Post
    ...When I navigate I hear TTS messages in a language I do not recognize...
    Do you hear ONLY foreign language, or both foreign and your language?
    If ONLY, then choose your Language and Voice in Local setting.
    If you hear both, then delete ph files from content/phoneme folder

  6. #665
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Madrid (spain)
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problem without phoneme folder

  7. #666
    Banned Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)
    Join Date
    May 2017
    Location
    MARS
    Posts
    64
    Rep Power
    0

    Default

    Mate,
    The second mixed sounds -problem- or "messages" while passing a traffic sign is due to the following as far as I knew;
    if you choose your own sound (voice) and write what you want to hear when drive past a traffic sign in that install menu of it and you close the warning sounds menu then it jumps to a russian or ukraine speech tts sound/voice or "messages" , I have looked for it in almost all the zip folders in UX to delete it as I always did before but unfortunately I could not have found it (yet) ,
    the only solution is to turn it / put it off or to none by the warning (traffic sign) install menu and that helps.. at least for me!

    If I did understood you right mate?

    Success..

    BrGd
    Madyen

  8. #667
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    With me I have reached these foreign languages with the delete the ui_nextgen folder contents

  9. #668
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    795
    Rep Power
    543

    Default

    right! delete Folder \ui_nextgen\audio\ with DAxxxx and Speedcam_nn

    or deactivate in Warnings TTS, aktivate only Sound

    a other Problem: false Lang and/or Voice (include in Folder)

  10. #669
    Master WOB's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Palilula
    Posts
    238
    Rep Power
    134

    Default

    For Warnings you have two possibilities: TTS or Audio.
    When you choose Audio, program will use audio files from DAxxxx and SCxxxx folders.
    If you choose TTS, DAxxxx and SCxxxx folders are not used.
    So, it is impossible to hear audio files, when you choose TTS.
    Only problem can be in Phoneme or "Your own warnings"

  11. #670
    Banned Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)
    Join Date
    May 2017
    Location
    MARS
    Posts
    64
    Rep Power
    0

    Default

    Mate,

    First of all thanks for you all and for any "solution" possible (if we gonna found it ofcourse?)..

    unfortunately mate.. it doesn't helps and "I" (and others we) did not have PhoneMe folder or only empty folder (PhoneMe sometime).. just to be very clear!!

    I also searched for those foreign languages ​​/ sounds in the folder you mentioned mate but I could not found any strange things because I do not have any DAxxx or Speed_nn ​​sound files in it!
    And...
    I always did the files in project-config editing to make them works / seen on my HU 7 inch much better, so I knew what you are talking about here mate and I had already looked in there (ui_nextgen => audio) before and listened to all of them the WA sound files but did not hear anything wrong or found any foreign langu in it!

    Any way thanks again mate!!

    Success..

    BrGd
    Madyen

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •