Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 68 of 313 FirstFirst ... 1858666768697078118168 ... LastLast
Results 671 to 680 of 3129
  1. #671
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Madrid (spain)
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problem without phoneme folder

  2.    Advertissements


  3. #672
    Banned Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)
    Join Date
    May 2017
    Location
    MARS
    Posts
    64
    Rep Power
    0

    Default

    Mate,
    The second mixed sounds -problem- or "messages" while passing a traffic sign is due to the following as far as I knew;
    if you choose your own sound (voice) and write what you want to hear when drive past a traffic sign in that install menu of it and you close the warning sounds menu then it jumps to a russian or ukraine speech tts sound/voice or "messages" , I have looked for it in almost all the zip folders in UX to delete it as I always did before but unfortunately I could not have found it (yet) ,
    the only solution is to turn it / put it off or to none by the warning (traffic sign) install menu and that helps.. at least for me!

    If I did understood you right mate?

    Success..

    BrGd
    Madyen

  4. #673
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    With me I have reached these foreign languages with the delete the ui_nextgen folder contents

  5. #674
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    607
    Rep Power
    233

    Default

    right! delete Folder \ui_nextgen\audio\ with DAxxxx and Speedcam_nn

    or deactivate in Warnings TTS, aktivate only Sound

    a other Problem: false Lang and/or Voice (include in Folder)

  6. #675
    Master WOB's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Palilula
    Posts
    255
    Rep Power
    129

    Default

    For Warnings you have two possibilities: TTS or Audio.
    When you choose Audio, program will use audio files from DAxxxx and SCxxxx folders.
    If you choose TTS, DAxxxx and SCxxxx folders are not used.
    So, it is impossible to hear audio files, when you choose TTS.
    Only problem can be in Phoneme or "Your own warnings"

  7. #676
    Banned Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)
    Join Date
    May 2017
    Location
    MARS
    Posts
    64
    Rep Power
    0

    Default

    Mate,

    First of all thanks for you all and for any "solution" possible (if we gonna found it ofcourse?)..

    unfortunately mate.. it doesn't helps and "I" (and others we) did not have PhoneMe folder or only empty folder (PhoneMe sometime).. just to be very clear!!

    I also searched for those foreign languages ​​/ sounds in the folder you mentioned mate but I could not found any strange things because I do not have any DAxxx or Speed_nn ​​sound files in it!
    And...
    I always did the files in project-config editing to make them works / seen on my HU 7 inch much better, so I knew what you are talking about here mate and I had already looked in there (ui_nextgen => audio) before and listened to all of them the WA sound files but did not hear anything wrong or found any foreign langu in it!

    Any way thanks again mate!!

    Success..

    BrGd
    Madyen

  8. #677
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    607
    Rep Power
    233

    Default

    Another problem: if not everything translated correctly into Dictonary (Lang or Voice), then comes out various voice / language. I experienced myself

    delete all voices/languages and leave only the one for testing.

  9. #678
    Banned Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)
    Join Date
    May 2017
    Location
    MARS
    Posts
    64
    Rep Power
    0

    Thumbs up

    Mate,
    The problem is not that because (this is not my first iGO or navi's sw and I have already some experiences with it/them but) that strange sound or foreign language audio sound is appeared and or mixed self with the warning sounds, warning audio sounds they are in the folder ui_nextgen => audio (as I knew) were already if you like to set your own warning voice or choosing (select) some warning audio sound from that folder, than you gonna seen them already there, but if I went to delete it them from there (audio folder) I could not find them in there at all.. weird!

    If you take a good look to the pictures that I already took, you gonna see that the foreign sound in there but where and or in which folder to find them.. is the question?

    Pics+Audio:
    Spoiler: link
    => [Only registered and activated users can see links. ] <=


    Ps1: I have and used only one voice & language with / on my HU = head unit!!
    Ps2:in the past I always deleted the foreign sound or audio files from the warning folder!

    I already did "fixed it.. temporarily!" by choosing no or put it on other some ding audio sound!

    Thanks to you all mate.

    Success..

    BrGd
    Madyen
    Spoiler: screenshots

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 19th January 2018 at 07:13 AM. Reason: GOOD POSTING RULES, Read them

  10. #679
    Master zsiga68's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Hungary
    Posts
    108
    Rep Power
    86

    Default

    Hungarian audio wav D.A. and Speedcam voice pack to pongo and arimi ux pack. Add to ux folder this zip file.

    Spoiler: link
    Code:
    Please Login or Register to see the links

  11. #680
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Spain
    Posts
    20
    Rep Power
    4

    Default

    Hello, I have the same problem, when I browse, sometimes a feminine voice is heard, when a direction sign appears, and I searched to deactivate it but I can not find it, with the other verification I did not have this problem. How to deactivate it please? Thank you very much

    A, another thing, this happens to me only with the map Here, if I change the Tomtom, I can not hear it anymore
    Last edited by Boki_Srb; 20th January 2018 at 01:07 PM. Reason: GOOD POSTING RULES!

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •