Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 10 of 313 FirstFirst ... 891011122060110 ... LastLast
Results 91 to 100 of 3129
  1. #91
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    France
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    I have a problem, i cant select an other vehicle
    i have always the arrow
    Any idea?

  2.    Advertissements


  3. #92
    Master
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    France
    Posts
    189
    Rep Power
    80

    Default

    delete your save folder

  4. #93
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    France
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Phildu91,

    I have already done this without result
    I have a car file and the ux vehicle_selection.zip
    I tried with the two data folder from first post with no success
    A question where can i find nextgen 9.18.27.693495 or 686856
    Mine is 9.18.28.624772
    Thanks

  5. #94
    Master
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    France
    Posts
    189
    Rep Power
    80

    Default

    my version is 9.18.28.624772 too
    you can try those files
    data[1].zip
    [Only registered and activated users can see links. ]

    vehicle_selection[1].zip
    [Only registered and activated users can see links. ]

    rename without [1]
    Last edited by Phildu91; 15th May 2017 at 11:05 PM.

  6. #95
    Master
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    NYC
    Posts
    148
    Rep Power
    253

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ] by frontzosd works beautifully with this app
    Attached Files Attached Files
    • This post requires you to click the "LIKE this post" button to see Attachments.
    If you think I helped you, please add to my reputation

  7. #96
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    France
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Phildu91,

    I changed the data.zip file and the vehicle selection.zip without success
    I delete the save and also the cache of nextgen and no result
    With my older iGO_Avic i never had this problem
    many thanks

  8. #97
    Master Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION) fabiokuester's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    brazil
    Age
    55
    Posts
    57
    Rep Power
    112

    Default

    Try to delete the UX user_profiles.

    Enviado de meu SM-J700M usando Tapatalk

  9. #98
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    France
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Hi fabiokuester,

    Thank you very much
    It works now!

  10. #99
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    First of all thanks for this great skin!
    I am having an issue I couldn't manage to solve so far:
    I am using Text-To-Speech and since the last few versions in certain situations (appearance of sign posts and traffic signs, TMC messages) there are short messages in (Lithuanian?) language at the beginning of a message followed by (correct) Text-To-Speech information in German. I found some settings where I can choose either audio or TTS messages but when I select Audio the only option is Lithuanian.
    I figured out that there are no more traffic sign messages in Lithuanian language when using the driveralerts.zip dated March 17th. But I hope there will be a better solution than using old ux files. Are there probably voice files missing? BTW: I am using Titanic's voices.

  11. #100
    Master Mike Hunt's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Europe
    Posts
    169
    Rep Power
    96

    Default

    Quote Originally Posted by potc View Post
    First of all thanks for this great skin!
    I am having an issue I couldn't manage to solve so far:
    I am using Text-To-Speech and since the last few versions in certain situations (appearance of sign posts and traffic signs, TMC messages) there are short messages in (Lithuanian?)
    If only using TTS:
    Go to Settings>Skin Settings>Warnings>Road Signs..scroll down to "Choose Sound and Voice Road Signs" (It may say "no sound|{language word}").
    Tap that category and choose "Reset" at the bottom..you may have to do this more than once until {language word} is gone and only "no sound" remains.
    Repeat for "Turn restriction" and other categories that announce a word you do not recognize (might as well check them all).

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •