Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 8 of 59 FirstFirst ... 6789101858 ... LastLast
Results 71 to 80 of 589
  1. #71
    Member +
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Germany
    Age
    42
    Posts
    38
    Rep Power
    14

    Default

    Hi, i am getting missing_link_root error when i start iGO on my oukitel c5 Pro.
    i have SD Card inserted and no matter with which apk i try to launch, it is always the same error. Should i try without SD Card ? or is there a hack or Fix for this error ? or am i doing something wrong ? pls guide me.

    Thanks in Advance

  2.    Advertissements


  3. #72
    Master modemakias's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Athens Greece
    Posts
    413
    Rep Power
    1360

    Default

    Hi...plikmuny........update your post with some information...
    from which post is your apk... and android version about your phone...
    Last edited by Boki; 19th August 2017 at 11:37 AM.

  4. #73
    Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    IT
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    I have a strange problem with iGO on my Android head unit. On my phone with Android 7.1.1 everything works fine, but on my head unit (tablet) with Android 6.0.1 it has another design and I can`t search for a location. The original app does not have this problem, but I`ve bought the maps and they don`t let me download them anymore after 10 months, so I am searching now here for a working app.
    Spoiler: TOO LARGE PIC 0
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Spoiler: TOO LARGE PIC 1
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Spoiler: TOO LARGE PIC 2
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Spoiler: TOO LARGE PIC 3
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki; 21st August 2017 at 08:10 PM.

  5. #74
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    51
    Posts
    6,139
    Rep Power
    4049

    Default

    Welcome to forum
    So what? What problems exactly do you have?
    You posted camera pictures of device and screen, what mean...nothing.
    Write precise name of unit, his main specifications, is it inbuilt or aftermarket, what software version you are using on it.... Legal as I understand?
    To get help you need to write exact important data about all of that, read section announcement (link in my signature) you will get the picture.
    B
    Last edited by Boki; 22nd August 2017 at 10:01 AM. Reason: typo
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  6. #75
    Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    IT
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Everything working now. Maybe I had a skin file in my downloaded maps, that caused a different design
    Could the UX file do something like that?
    Last edited by Oberbergler; 22nd August 2017 at 01:57 PM.

  7. #76
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    51
    Posts
    6,139
    Rep Power
    4049

    Default

    Yes. In NG, in ux folders are main software skins (generic, basar...etc).
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  8. #77
    Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    gl
    Age
    49
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    I have been searching for some time what is the file / files (in iGO Navigation 9.18.27.705829 - 11.jul.2017) that give the way to install iGO.
    I would like to modify my .apk to no longer look in / sdcard / iGO but in /storage/emulated/0/Android/data/com.nng.igo.primong.igoworld/files.
    I'm looking for this because "device manager" in "Nougat" considers the folder "iGO" as a danger / unsecure and deletes it from the root of internal memory.

    I mention that I have a Galaxy S8 (SM-G950F) with Android 7.0.
    Last edited by triceraptor; 30th August 2017 at 01:29 PM.

  9. #78
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Poland
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hello, I have problem with iGo Gift, version 9.18.27.687519. I have maps HERE 2017.Q1, in memory card, root folder is on internal memory. All works nice, but only if I turning on Wi-Fi. When I'm turning off, application crashing ('unfortunately ISRAEL has been stopped'). Without wi-fi I can't start a program. My tab is Lenovo Tab2 A7-10F, with CM12 onboard. What can I do? Regards.

  10. #79
    Important User NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,903
    Rep Power
    1358

    Default

    Check and remove references to any entity that uses wi-fi such as online-TMC. It should be in your sys.txt, temporary commented it out. You should also be able to disabled: online-TMC, weather and searching from GUI.
    Do not PM me with questions. That's what a forum is for.

  11. #80
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Poland
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Okay, in sys.txt I should give a ';' in front of TMC section? only this? I noticed that I have a weather services too on map.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •