Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 56 of 61 FirstFirst ... 6465455565758 ... LastLast
Results 551 to 560 of 603
  1. #551
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    817
    Rep Power
    593

    Default

    I've been using the iGO_PAL v.9.18.27.719974 with Pongo skin since Android 8.x; so far without any problems and very satisfactorily under every new Android version.
    Last edited by rondoan; 1st January 2023 at 05:12 PM.
    ---
    ex calipoint say: my Knowledge of today is what I read yesterday 🧐😉

  2.    Advertissements


  3. #552
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    Port Louis
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Dear all. I haven't used my iGO Nextgens for a few months and in the meantime my phone also upgraded to Android 13. I have noticed, that my iGO applications, winch were functioning fine so far and which I didn't touch, have now strange issues:

    On Luna with skin Pongo now does not work the voice recognition anymore. The microphone button on the map is available, it asks for pronouncing the address, but there is not displayed the green bar when microphone is listening. Voices in Regional settings don't display the little microphone indicator of VR-enabled voices. And it is unable to exit from Luna with switch-off icons in the menu or in top left corner. They do not react and I have to kill Luna app manually from Android.

    On Nextgen Izrael, Pal and Avic the VR stopped working. It says there were not found any VR-compatible voices (which is not true). And all my VR-enabled voices also stopped displaying the little microphone indicator in regional settings. Online functions on Izrael do not work anymore, but I understand hat this is unfortunately normal.

    I am using Samsung S22+ with Android 13. Luna and Israel are with corresponding Pongo skins. Pal and Avic with Arimi skin. All permissions including Microphone are enabled. Tested with Vocalizer, Acapela, Google and Samsung TTS engines. All voices are TTS and VR enabled and worked. All necessary folders for TTS and VR are in proper locations. Of course Save deleted, apps reinstalled and I even tried restore from two years old functional backup. No luck. When I copied the Luna folder from Samsung to my another device with Android 9 (of course with adjusted paths) Luna works perfect.

    I already spent several hours on it and I really suspect something caused by Android 13. Did anyone observe the similar behavior? Thank you for any advise.
    Last edited by Boki; 4th February 2023 at 11:04 PM. Reason: approved

  4. #553
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    52
    Posts
    6,489
    Rep Power
    4371

    Default

    Yes, it's up to Android 13 and Samsung UI. Mentioned several times.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  5. #554
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Slovenia
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    iGo 9.35.2.272870 On the Samsung Galaxy Tab A8 10.5 inches with a resolution of 1200x1920, I have a problem with small icons, text, it's just not an ok resolution and almost not usable. To note, the application is installed directly from the Google Play Store.
    Spoiler: large screenshot
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki; 13th February 2023 at 08:11 AM. Reason: spoiler!

  6. #555
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    52
    Posts
    6,489
    Rep Power
    4371

    Default

    You hated browsing the Forum?

    If your device is not rooted, you will not be able to make changes in appearance
    If there are possibilities, that is, that tablet has those options, reduce the resolution of the application
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  7. #556
    Member
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    The Netherlands
    Posts
    28
    Rep Power
    0

    Default

    Guys I have problems installing iGO_PAL downloaded from this location 'How to assemble a functional basic NextGen package' the folder name is "iGO_PAL" in the root, just copied it from the package. Installed the apk and start the installation. All I get is the following screen.

    Spoiler: large image
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Installation is on Android 8. I have been running it on this tablet for years but I needed a factory reset and now run into this problem. Couldn't find any similar problems with solution.

    Thanks, Kees.
    Last edited by Boki; 16th February 2023 at 10:40 AM. Reason: spoiler

  8. #557
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    52
    Posts
    6,489
    Rep Power
    4371

    Default

    Permissions.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  9. #558
    Member
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    The Netherlands
    Posts
    28
    Rep Power
    0

    Default

    Which one did I miss?NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    'Opslag' means storage and 'machtigingen' = permissions.
    I have another, Android 13, tablet and there it complains about support for 13 and installation fails and just stops with black screen.
    Spoiler: image
    aaf0851b2e3fe7aedc0d9298d94b0260
    Last edited by Boki; 17th February 2023 at 05:02 PM. Reason: spoiler

  10. #559
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    817
    Rep Power
    593

    Default

    you should not install the save folder from a cell phone with And.8 on a tablet with And.13 if everything was set up and configured beforehand. The configuration files often do not match.

    In order not to have to set everything up again, at least delete the folder Preloads/ in Save/
    ---
    ex calipoint say: my Knowledge of today is what I read yesterday 🧐😉

  11. #560
    Member
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    The Netherlands
    Posts
    28
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks, but I didn't do that.
    I had PAL running on a Android 8 tablet for 4 years but because of some other major problems I had to factory reset the tablet.
    Downloaded a fresh PAL package from this forum and now I run into this problem. The package is the one Boki always points to.
    (I tried the other Android 13 tablet too with this package, it also fails but differently but that is outside the scope)

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •