Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 53 of 56 FirstFirst ... 3435152535455 ... LastLast
Results 521 to 530 of 553
  1. #521
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    canada
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default Adding POI for iGO Primo Nextgen 9.18.27.736653 Android

    I have a working iGO Primo Nextgen 9.18.27.736653. and would like to add POI.
    Already downloaded and installed my country's POI and it is placed into /CONTENT/POI/
    It does not show up on map, likely sys.txt or something else needs to be modified.
    Any suggestion, what to do?
    Thank You !
    Last edited by Boki_Srb; 18th November 2021 at 05:47 PM. Reason: moved to proper topic, approved

  2.    Advertissements


  3. #522
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    723
    Rep Power
    504

    Default

    ? is there the appropriate license?
    ? are the POIs also activated / switched on in the map-> setting?
    ? there are separate POIs (KML) that belong in Content\Userdata\Poi\*.kml - Userdate\Usericon\*.bmp

    The default is POI visibility only from a radius of 30Km / zoom level
    Last edited by rondoan; 18th November 2021 at 07:21 PM.
    ---
    cali say: my Knowledge of today is what I read yesterday
    +-+-+-+-+-+-+-+-+
    iGO-POI: my private >[Only registered and activated users can see links. ] hardwarestore-supermarket in DE 2006-2023

  4. #523
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    canada
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    --license: I do not know
    --in Settings there is no Map section
    --it is a xxx.POI file in Content/POI/

  5. #524
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    723
    Rep Power
    504

    Default

    Settings-> Navigation View-> Map Display-> POI [Points of Interest] Settings

    and read more over -> About this software-> Content-> e.g. Address points
    ---
    cali say: my Knowledge of today is what I read yesterday
    +-+-+-+-+-+-+-+-+
    iGO-POI: my private >[Only registered and activated users can see links. ] hardwarestore-supermarket in DE 2006-2023

  6. #525
    Member +
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Turkey
    Age
    43
    Posts
    45
    Rep Power
    70

    Default

    Hello, have a few questions for you,

    *How do I make the navigation arrow or car icon too big?

    *Road it's too narrow, how can I expand and color it?

    *The map screen is too slanted to appear from the sky.

    *I want to map use a little steep.

    *Can you share the sys codes about this?


    Best Regards.

    Kşegen.


    For My Way and Primo

  7. #526
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Ni
    Age
    50
    Posts
    5,651
    Rep Power
    3688

    Default

    Questions in the wrong section, here are the "problems" with NextGen ...
    "My Way" and Primo are both Primo editions ... You can determine the edition more precisely by looking in the about box.

    If no one answers in the meantime, I'll write you a part tomorrow, I have to sleep now

    Edit:

    For Android Primo, special UX files have been created
    - CarSize_2.0 (i have and use)
    - road_with ux or part of data.zip, colors also adjusted there
    - the appearance/view height of the map is adjusted in the software options
    All of the above may be part of a skin. If you use it, you have to study it well.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  8. #527
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Belgi
    Age
    65
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default Android 5.0.2 iGO nextgen

    Looking for help. Searched here and tried but no success.
    I'm desperate.
    I have iGO nextgen Israel
    9.18.27.687519
    jan 2017
    Skin by Pongo
    Mod. by ibuxx
    version 02-02-2020

    My device Medion E5001
    Android 5.0.2

    I deleted all unnecessary apps.
    I installed this iGO on internal memory only with the maps I use: Belgium-France-Spain-Portugal.
    No SD-card
    Works smoothly.


    But when I insert a new sd-card iGO won't start anymore even if I don't use this sdcard for iGO.
    Message: "Missing or incomplete folder: /mnt/sdcard2/iGO/licence.zip:/mnt/sdcard2/iGOlicence.zip:open failed: EACCES(Permission denied)"
    Next message: "global_cfg not found"

    From what I have searched and found here it looks like inserting an sdcard my device switches from main memory to sd?

    In Total Commander without sdcard when I click the folder where iGO folder is I see:
    /storage/sdcard0/iGO

    When I insert sdcard I see:
    New sdcard: /storage/sdcard0
    storage/sdcard1/iGO

    In sys.txt:
    [folders]
    data_folder_name="iGO"
    Linked root_root_list="/storage/sdcard0 /storage/sdcard1 /storage/sdcard2 /mnt/sdcard1 /mnt/sdcard2 / etc...
    ;has_secondary_root_path=1
    ;android_secondary_root_path="/storage/sdcard0/addons"

    I'm sure I'm missing something here. I'd like to have a working iGO from internal memory and move the maps to this sdcard.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by nypra1314; 22nd July 2022 at 03:47 PM. Reason: adding sys.txt

  9. #528
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Ni
    Age
    50
    Posts
    5,651
    Rep Power
    3688

    Default

    I think your device is set to use the card as a memory extension, or to change their places which is very interesting and which is causing a system problem. It has nothing to do with iGO.
    Unfortunately, the software cannot dynamically follow the change.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  10. #529
    Master BIRBANTE's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    TUSCANY - ITALY
    Posts
    312
    Rep Power
    248

    Default

    Quote Originally Posted by nypra1314 View Post
    But when I insert a new sd-card iGO won't start anymore even if I don't use this sdcard for iGO.
    I was replying to you by telling you to try this SD version[Only registered and activated users can see links. ]

    but then I realized that you are confusing (too much) and the fault may not be all of the device.

    In sys.txt:
    [folders]
    data_folder_name="iGO"
    Linked root_root_list="/storage/sdcard0 /storage/sdcard1 /storage/sdcard2 /mnt/sdcard1 /mnt/sdcard2 / etc...
    The "original" line is:

    linked_root_list="/storage/emulated/0 etc

    lowercase and with only one root, and as icing on the cake, the sys you added is not from Israel but from Luna .......

  11. #530
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Belgi
    Age
    65
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you for replying.
    The linked_root_root thing was my typo, sorry for that.
    In the sys.txt file I added it is written correct. You are also right about the Luna sys.

    I just didn't understand why iGO won't start anymore after inserting an sdcard only for extra memory. What I can see in Total Commander is that the device seems to switch internal and external memory. I added some more in the linked root list, because in TC I can see different names for the internal and external memory in the root folder, the storage folder and the mnt folder.
    Finally success! iGO starts from internal with an sdcard inserted! Hallelujah.

    Ok, thanks to all the help found here on the forum I managed to move the map folder etc to the sdcard.
    Still some minor issues. When I start iGO I see :"Download pauzed 0MB. And once more:"Missing or incomplete folder:"/mnt/sdcard2/iGO/licence.zip:/mnt/sdcard2/iGO/licence.zip:open failed:EACCES (Permission denied)...But I can click on ok and iGO starts installing? (that's what's on the screen while loading.) Every time I start iGO it says installing. Beats me.
    Last edited by Boki_Srb; 23rd July 2022 at 05:46 PM. Reason: unnecessary quote removed

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •