Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 32 of 60 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 311 to 320 of 594
  1. #311
    Pro-Member userninenine's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Austria
    Posts
    213
    Rep Power
    17

    Default

    I've not tested yet latest maps. Sorry

  2.    Advertissements


  3. #312
    Member +
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Jordan
    Age
    39
    Posts
    34
    Rep Power
    63

    Default

    Quote Originally Posted by FraLe View Post
    iGO World 9.18.27.736653 donsn't work on Xiaomi Redmi Note 5 under Miu 10 after update Miu 9. Blackscreen after start (no loading).
    The same problem I hope to find a solution

  4. #313
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    51
    Posts
    6,230
    Rep Power
    4219

    Default

    Answer already given in [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki; 27th September 2018 at 11:41 AM.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  5. #314
    Member +
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    israel
    Posts
    30
    Rep Power
    0

    Default

    Hi
    Answer already given in post #268
    Inside Android Folder

    weint
    Last edited by Boki; 27th September 2018 at 11:41 AM.

  6. #315
    Member +
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Jordan
    Age
    39
    Posts
    34
    Rep Power
    63

    Default

    Quote Originally Posted by Boki_Srb View Post
    Do a factory reset on a phone.
    A similar problem occurs in other manufacturers models, and in other versions of NG, after the change of the system.

    Also, on newer Xiaomi in general, sometimes you have to grant all apps access rights manually.
    Thanks pro it work .

  7. #316
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Amstetten
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by FraLe View Post
    iGO World 9.18.27.736653 donsn't work on Xiaomi Redmi Note 5 under Miu 10 after update Miu 9. Blackscreen after start (no loading).
    After Factory Reset Yesterday it works.

  8. #317
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    hungary
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi All,
    I recently installed a JVJ DVD-7803 unit in my car. (Windows CE OS, 800x480 resolution, /being honest, I could not realze how can I figure out the RAM size of this device/, all parts of navigation software are on SD card).
    After struggling with gps signal loosing issues, it seems that this version keeps the signal permanently:
    iGO_Primo_NextGen- v9.19.2.543580_800x480_128MB_V4.0_T52

    But unfortunately, the software starting always takes 3-4 minutes, with a terrible blinking between nextgen menu <-> device start menu:

    Spoiler: Video


    After that, program runs as normal, but in case of several stops I have to wait and watch this blinking through 3-4 minutes until navigation could start... :,(

    Does anyone know solution for solving this issue? Thanks in advance, good day for All
    Last edited by Midnight Blues; 2nd October 2018 at 05:53 PM. Reason: corrected video link

  9. #318
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    Switzerland
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hello, I am new in the forum.
    I replaced my previous iGo Primo myway with the iGo nextgen. Now when I enter in a tunnel, the iGo stops and I have to restart again.
    I had no problem with the previous.
    Could it be a settings problem?
    Any advice?
    Thank you.

  10. #319
    Master
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Germany
    Posts
    443
    Rep Power
    651

    Default

    slapathi here is wrong section !
    Try in your sys.txt
    [gps]
    accuracy_workaround=0




    Exactly - moved to proper section
    Also discussed so many times
    Last edited by Boki; 5th October 2018 at 10:13 PM.

  11. #320
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Poland
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hi. Why I cant add my Kml's? This version of Igo doesnt see them.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •