Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24
  1. #21
    Member + Adreno's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Europe
    Posts
    24
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    I would try one server at a time to see if they work (and work well)
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    or
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    or
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Once you determined which ones worked, you can add it to your sys.txt
    Sorry, right off hand I do not know the defaults value for other settings.
    It works with these servers and config for the sys.txt!!

    My traffic config for sys.txt:

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    With this config, the traffic for UK works.

    Thanks guys!!!!

    ----------------
    Edit

    [Only registered and activated users can see links. ].
    Last edited by Adreno; 3rd March 2016 at 02:46 PM.

  2.    Advertissements


  3. #22
    Member + iGO Primo - TMC is a bit strange!iGO Primo - TMC is a bit strange!iGO Primo - TMC is a bit strange!
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    The City of Hamlet
    Posts
    96
    Rep Power
    9

    Default

    Hi Again,

    My TMC is a bit strange - once in a while!
    My car navigation is a retired Samsung S4 with Primo 2.0.

    And - this is my sys.txt:

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    When I switch my phone on - then Primo autostart - so far so good, but often there is no TMC "data" from where I live (Northern part of Zeeland/Denmark) - there is data from the Northern part of Germany instead, some 30 - 40 "entries"?

    If I leave if running nothing changes for hours?

    I thought that this entry in my sys.txt forced TMC to "refresh":

    dt_dl_0=60.0 ;shouldn’t the TMC "data" refresh every 60 sec??

    IF I switch the phone of/on then there is TMC data - most of the time - not always?

    What am I doing wrong? - any suggestions??

    Cheers - and thanks in advance.

  4. #23
    Navigation software expert iGO Primo - TMC is a bit strange!
    iGO Primo - TMC is a bit strange!iGO Primo - TMC is a bit strange!iGO Primo - TMC is a bit strange!
    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,447
    Rep Power
    831

    Default

    Try with this:
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    If you wish, you can [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #24
    Member + iGO Primo - TMC is a bit strange!iGO Primo - TMC is a bit strange!iGO Primo - TMC is a bit strange!
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    The City of Hamlet
    Posts
    96
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by lolypop000 View Post
    Try with this:
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Hi Lolypop000

    Thanks for replying!

    I actually have this:


    Code:
    Please Login or Register to see the links
    So this is exactly like yours - except for the second server!

    Right?

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •