Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 41 of 76 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast
Results 401 to 410 of 755
  1. #401
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    n.carolina
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by bpb View Post
    nothing !?

    Can you check if it's the same screen from this post? if no subscription list I assume no traffic code or it's out of order.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Thank you bpb for all your help. I managed to get a camera and take some photo's for you. I will try to get them on here but been havng a heck of a time getting on this site today. I hope these pictures go through because I only have dial-up. I had 1 more but would only let me upload 5. Please let me know what you think. Thank you very much.....spoc
    Attached Images Attached Images

  2.    Advertissements


  3. #402
    Master
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Posts
    203
    Rep Power
    41

    Default

    Quote Originally Posted by tom1807 View Post
    Just for your information:
    It seems the code for South Africa, even it's accepted by the device, is not working on my unit.
    It shows up in the list of TMC providers, but the traffic symbol never shows up
    GTM35 with Nuvi3790.
    Probably needs a SA firmware/device
    Can you try the 1953, 17, 17, 1 it will accept the code but acquiring FM traffic is questioning.

    Quote Originally Posted by spocter72 View Post
    Thank you bpb for all your help. I managed to get a camera and take some photo's for you. I will try to get them on here but been havng a heck of a time getting on this site today. I hope these pictures go through because I only have dial-up. I had 1 more but would only let me upload 5. Please let me know what you think. Thank you very much.....spoc
    sid="128" ?

    your unit and this GTM cable worked before? To me it's look like not a correct subscription.

  4. #403
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    n.carolina
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    This is the last photo. Also my daughter drove over a hundred miles with it connected today and it never did activate. She also said the unit was sending her all over the place that was out of the way and that never happened before.
    Attached Images Attached Images

  5. #404
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    n.carolina
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by bpb View Post
    Can you try the 1953, 17, 17, 1 it will accept the code but acquiring FM traffic is questioning.




















    sid="128" ?

    your unit and this GTM cable worked before? To me it's look like not a correct subscription.
    Yes, It all came together when I bought it. The green and orange lights work on the plug. The green stays on and the orange flickers.When I had the 3 month sub, it worked great. Now it seems that the person talking sends ya on a wild goose chase. Only thing I did was change map to 2012.10 and mess with this traffic to try to get it working. It originally had 2009 map on it. Thank you soooo much....spoc

  6. #405
    Master
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Posts
    203
    Rep Power
    41

    Default

    Quote Originally Posted by spocter72 View Post
    This is the last photo. Also my daughter drove over a hundred miles with it connected today and it never did activate. She also said the unit was sending her all over the place that was out of the way and that never happened before.
    Now I see you have the expired subscription. only TTN and expired in 2008

    Then why not just put in the one for NAVTEQ first? You can use it during finding other solution for TTN.
    Will be good if you still have the 3 months subscription code you paid for it.

  7. #406
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    for your expired TTN you can try with this:

    USA, Total Traffic Network (US, CAN): 28992, 0, 0, 1

    Canada, Total Traffic Network (US, CAN): 31808, 0, 0, 1

    If you have 3 months subscription code you paid for it we can find out your pid,vid... and then you can unlock to lifetime.

  8. #407
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    n.carolina
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you for the responses. I am a bit confused. I do not have the original code as it was preloaded when I bought the unit.As for NAVTEQ, I did not see it installed on there to reactivate it. Does this mean that If I use the NAVTEQ codes,I will have it? Also,lolypop000,These are the numbers I have used over and over and still shows expired.I have created a code 3 times for both US & Can and installed both 3 times. I hope I am not getting near the "limit" as to have it locked out. I have tried putting each code in and restart in pre-boot for each Then I tried putting both codes in (diff codes generated) then rebooting to pre-boot mode.Still expired.(does say lifetime for 20 sec or so) Is there another way to find the expired code to see what the other info is? Thank you very much.....spoc

  9. #408
    Garmin/GPS Systems GMod.

    Neil's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Oz.
    Posts
    7,388
    Rep Power
    1434

    Default

    Quote Originally Posted by spocter72 View Post
    .....................
    This is a Nuvi 660
    Could not give photo as requested as I have nothing to take picture with
    @spocter72
    If you want to take screenshots on a Nuvi 6x0, touch Settings (wrench)>Display and turn Screenshot On. A quick press of the power button will save the ss. Beats using a camera .

  10. #409
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    n.carolina
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Ok thank you much

  11. #410
    Navigation software expert

    tom1807's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    APAC
    Posts
    1,100
    Rep Power
    539

    Default

    Quote Originally Posted by bpb View Post
    Can you try the 1953, 17, 17, 1 it will accept the code but acquiring FM traffic is questioning.
    Situation is quite odd:
    Added the previous code, it showed Subscription added, also with the name Netstar Alltech...
    Then its searching the providers and suddenly the subscription is gone, like I never typed it inside.
    Not sure whether its related to the Firmware, or having CN South Africa and Garmap 2011 3rd Edition installed, or that both maps are unlocked.
    Thanks for the code, I will try and update here

 

 
Page 41 of 76 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.