Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Navcore 9.485

  1. #11
    Master Downunder35m's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    private
    Posts
    456
    Rep Power
    385

    Default

    Updated the first post with a version for X10 models that should prevent reboots and problems with the map.
    Especially suited if you use a CF card instead of the HDD.
    Password for all my files: downunder

  2.    Advertissements


  3. #12
    Master Downunder35m's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    private
    Posts
    456
    Rep Power
    385

    Default

    Finally had some time to make an installer for the Navcores, you can find it in the first posting.
    Password for all my files: downunder

  4. #13
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    uk
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    help

    Many thanks for this m8 .Just one question ....lol

    i have insatlled the mem boost and the mem boost with HS version but it says that the voice is not compatible with the chosen lang which is "uk eng" do i need to install a normal voice as well ?

    my tomtom is an early xl model no:- rb

    map is euroope 1Gb 900 4608

  5. #14
    Master Downunder35m's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    private
    Posts
    456
    Rep Power
    385

    Default

    You have to have the TT in English too, same for the map and I don't know what voice you sed, LoquendoTTS should not be a problem.
    Password for all my files: downunder

  6. #15
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Netherlands
    Age
    39
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Downunder35m, I noticed using my tomtom one 3rd V6 the setup is changed i can't use lane guidance and IQ routes like in my 9.450 navcore so i rather stick with that or you might want to put in a option to give full acces to options with mem boost in it.

    I also noticed since the newer navcores are on for 4:3 screens the tomtom services option is active but speedcams are not accessible anymore and then you can't open the sound menu for different speedcam sounds mobile cams or others etc.
    Is there a work arround voor that?

    The fuel prices menu does work by the way i use those a load

    Thanks in advance

  7. #16
    Master Downunder35m's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    private
    Posts
    456
    Rep Power
    385

    Default

    ALG and IQ are map features and not related to the Navcore version.
    However, if you use the default emulation you might not get the options in the menu - it emulates what you device could do with the original NC
    So try X20- X40 and maybe XL live.
    Same for speecams: you can set them up in one emulation and the set options will stay active even if you change to an emulation that does not have the live services in the menu.
    With the version and emulation any device should be able to use full featured maps and LoquendoTTS voices.
    Password for all my files: downunder

  8. #17
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Netherlands
    Age
    39
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    ok thanks i think default mapsettings won't work with ALG and IQ cause i dit set it up earlier but wouldnt work on the 4:3 emulation and indeed that did not came with the origin navcore,
    there used to be a file where you could setup what type of emulation you want i used to work with X40 some years ago but the emulation button just keeps rebooting so is a negative for me.
    Do you know how to set it hand mode Downunder35m i used to do it with some config file but don;t know if it still exists in this new navcore!

  9. #18
    Master Downunder35m's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    private
    Posts
    456
    Rep Power
    385

    Default

    The manual editing of the reskin file was mentioned earlier.
    Take the values from there and check what works best on your device, keep only the working emulation(s) and if you don't need to change emu anymore you can delete the whole SDKRegistry folder.
    Password for all my files: downunder

  10. #19
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Netherlands
    Age
    39
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    It seemed that the one 3rd v3 v6 or v8 models run good with the one emu i mabey i missed it earlier after that i deleted al poi's my friends will will find the right routes now with the new tomtom cards and your navcore great the such old devices still can run new maps with these options radars sounds change included with the emu and the old fuel stations etc. thanks downunder

  11. #20
    Global Moderator Navcore 9.485
    Navcore 9.485Navcore 9.485Navcore 9.485Navcore 9.485Navcore 9.485Navcore 9.485
    Magnetron's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Western Australia
    Age
    69
    Posts
    4,098
    Rep Power
    591

    Default

    Sorry Maps old/post old "Links may have Expired"

    NO Request for active Maps/software they will be removed under Rule #9
    9- BE RESPECTFUL OF THE LAW . This means no upload of any illegal activities, copyright infringement, or pirated intellectual property.
    This applies to Garmin and Tom Tom.
    Can't see a link/attachment? Don't post asking why. Just 'Like' the post & hit F5:
    THE LIKE BUTTON IS NOW IN THE BOTTOM LEFT HAND CORNER
    Posts serving no purpose like thanks or to ask about links go to [Only registered and activated users can see links. ] or are deleted, it's GPS Power policy.
    There is no product or Software I need or use on this Forum, so don't ask me about any thing about products.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •