Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26
  1. #1
    Member + "expand to show full article" prompt on forum?"expand to show full article" prompt on forum?"expand to show full article" prompt on forum? zzyzxroad's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Canada
    Posts
    97
    Rep Power
    33

    Default "expand to show full article" prompt on forum?

    This is new as of today. What does it mean and how do I get rid of it? This happens when I scroll down the page a little bit.

    Spoiler: image
    [Only registered and activated users can see links. ]

  2.    Advertissements


  3. #2
    iGO Enthusiast "expand to show full article" prompt on forum?
    "expand to show full article" prompt on forum?"expand to show full article" prompt on forum?"expand to show full article" prompt on forum?"expand to show full article" prompt on forum?"expand to show full article" prompt on forum?"expand to show full article" prompt on forum?"expand to show full article" prompt on forum?
    Boki's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    52
    Posts
    6,450
    Rep Power
    4297

    Default

    It appeared a few days ago, for me, then disappeared
    But only in Chrome, so I guess there was something to it
    Try to update
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  4. #3
    Administrator &quot;expand to show full article&quot; prompt on forum?
    Magnetron's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Western Australia
    Age
    71
    Posts
    10,465
    Rep Power
    1598

    Default

    Got the same on FF glad am not the only one.
    Can't see a link/attachment? Don't post asking why. Just 'Like' the post & hit F5:
    THE LIKE BUTTON IS NOW IN THE BOTTOM LEFT-hand CORNER - If you can't see the like button, then you're an Inactive Member
    Posts serving no purpose like thanks or to ask about links go to [Only registered and activated users can see links. ] or are deleted, it's GPS Power policy.

  5. #4
    Master kwbs's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    IL
    Posts
    826
    Rep Power
    279

    Default

    Appeared for me only on FF, not every time but only on "What's New?" mode. On chrome it did not appear at all.

  6. #5
    iGO Enthusiast &quot;expand to show full article&quot; prompt on forum?
    &quot;expand to show full article&quot; prompt on forum?&quot;expand to show full article&quot; prompt on forum?&quot;expand to show full article&quot; prompt on forum?&quot;expand to show full article&quot; prompt on forum?&quot;expand to show full article&quot; prompt on forum?&quot;expand to show full article&quot; prompt on forum?&quot;expand to show full article&quot; prompt on forum?
    Boki's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    52
    Posts
    6,450
    Rep Power
    4297

    Default

    Interesting.
    Chrome - problems for a day. Not any more.
    Brave, Edge, Opera, SlimJet .. nothing.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  7. #6
    Administrator &quot;expand to show full article&quot; prompt on forum?
    Magnetron's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Western Australia
    Age
    71
    Posts
    10,465
    Rep Power
    1598

    Default

    As of now all is fine " I hope"
    I wonder if this is what Chaotix and vBulletin are doing to solve the email system mmm
    hope so
    Can't see a link/attachment? Don't post asking why. Just 'Like' the post & hit F5:
    THE LIKE BUTTON IS NOW IN THE BOTTOM LEFT-hand CORNER - If you can't see the like button, then you're an Inactive Member
    Posts serving no purpose like thanks or to ask about links go to [Only registered and activated users can see links. ] or are deleted, it's GPS Power policy.

  8. #7
    Member + &quot;expand to show full article&quot; prompt on forum?&quot;expand to show full article&quot; prompt on forum?&quot;expand to show full article&quot; prompt on forum? zzyzxroad's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Canada
    Posts
    97
    Rep Power
    33

    Default

    It's fixed now. I didn't do any updates to my browser though. Chrome.

  9. #8
    Administrator &quot;expand to show full article&quot; prompt on forum?
    Magnetron's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Western Australia
    Age
    71
    Posts
    10,465
    Rep Power
    1598

    Default

    It came back yesterday so did a malwarebytes scan nothing found, did a spybot search and destroy and did a refresh and it went away.
    Seems there is some file attachment going on "maybe this a new Spam attack method. will check the files next time and see if I can see the file name"
    When I googled this issue some others are having the problem too.
    Can't see a link/attachment? Don't post asking why. Just 'Like' the post & hit F5:
    THE LIKE BUTTON IS NOW IN THE BOTTOM LEFT-hand CORNER - If you can't see the like button, then you're an Inactive Member
    Posts serving no purpose like thanks or to ask about links go to [Only registered and activated users can see links. ] or are deleted, it's GPS Power policy.

  10. #9
    Master kwbs's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    IL
    Posts
    826
    Rep Power
    279

    Default

    Also came back to me with FF and this time on all modes.
    With Chrome - Still stable and undisturbed.
    Tried now with Edge too - Totally clean!

  11. #10
    Master &quot;expand to show full article&quot; prompt on forum? JmaCWQ's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Shut your dog up!!
    Posts
    69
    Rep Power
    50

    Default

    Just visited here today for the first time in a while and was met with this irritation.
    Nothing would work, if I clicked on it it just loaded the homepage, couldn't read threads, couldn't post anything.
    Just PM'd Magnetron and the PM went through ok, now it seems I can post, view etc. and that 'expand' thing doesn't show

    EDIT: Firefox 102.10.0esr

    Edit 2:
    After posting the above post it immediately came back and wouldn't go away again.
    Now I'm on Vivaldi browser and it doesn't appear to be happening anymore...
    Last edited by Boki; 19th April 2023 at 11:41 AM. Reason: merged two posts
    Do big things!


 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •