Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    ☼ADMIN☼ A totally new forum, something not working fine? Suggestions ? post here
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    16,432
    Rep Power
    4965

    Default

    Attachments issue is solved, Chaotix fixed it
    l9ebnsm
    You have to navigate to get to the good.

    Galaxy S5 Kitkat 4.4.2 / Nuvi1200->1250 / Nuvi3790T->34xx / Nuvi 2200 / Nuvi 66 / Oregon 600

  2.    Advertissements


  3. #12
    Global Moderator A totally new forum, something not working fine? Suggestions ? post here
    A totally new forum, something not working fine? Suggestions ? post here
    smokefree's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    @ home
    Age
    40
    Posts
    1,022
    Rep Power
    684

    Default

    Unless I have overlooked it, but it seems like the search function has been downgraded to a word search only. What happened to the advanced search capability, e.g. search certain key words in a particular sub-forum by a certain member?

  4. #13
    Super Admin Chaotix's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Sea
    Age
    38
    Posts
    447
    Rep Power
    745

    Default

    The advanced search is always available , just it doesnt show on this skin ,
    I have added it on the Navigation bar

    [Only registered and activated users can see links. ]


    Thanks for your notice
    Attached Files Attached Files
    • This post requires you to click the "LIKE this post" button to see Attachments.

  5. #14
    Global Moderator A totally new forum, something not working fine? Suggestions ? post here
    A totally new forum, something not working fine? Suggestions ? post here
    smokefree's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    @ home
    Age
    40
    Posts
    1,022
    Rep Power
    684

    Default

    Ah, thanks!

    Yes, you may trash this thank-you post after reading...

  6. #15
    Master
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    GPS Underground
    Age
    14
    Posts
    425
    Rep Power
    415

    Default

    ...appearing on top line again...

    '); var sidebar_align = 'right'; var content_container_margin = parseInt('290px'); var sidebar_width = parseInt('270px'); //-->
    AAEAAQAAAAAAAAf AAAAJDRkYjlhMzllLTlhNjctNDA1ZC04ODNjLWYwNmI3ODY2NDVmMw

  7. #16
    ☼ADMIN☼ A totally new forum, something not working fine? Suggestions ? post here
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    16,432
    Rep Power
    4965

    Default

    It's VB 4.2.2 bug, cant do anything for these random appearing errors till bug wont be patched, Vbulletin developers just say to ignore them or disable error warnings totally, but we prefer to keep them visible, if something important really happens.

    See it happens in VB forum too
    fetch?id=3686797&d=1330605275
    l9ebnsm
    You have to navigate to get to the good.

    Galaxy S5 Kitkat 4.4.2 / Nuvi1200->1250 / Nuvi3790T->34xx / Nuvi 2200 / Nuvi 66 / Oregon 600

  8. #17
    Member paulus55's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    netherlands
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    hi all , first of all great forum ,
    always been, but i have a issue here, wen i go into my settings and fill in the signature that i want i do saving it then publish it but i can see that on the post that i answer
    already checked my settings save signature oke, preview is oke, but not on the forum it self, its not visible ;-)
    it that correct ? please help ;-)


    [edit] it works now i see below , thanks anyway !!
    red bull racing  MVSThe Future World champion F1

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •