Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2019
    Location
    Hungary
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default Mio Moov 330 is invisble

    Hi guys! i have a little problem i have a mio moov 330 and it cant start up. if i start it it shows me to connect it to the PC after i connect it to the PC the screen chanegs it show that it is connected to the pc, i got the windows sounds about the device is connected but i cant see it in file manager. Any tips?

  2.    Advertissements


  3. #2
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,245
    Rep Power
    294

    Default

    Try another PC (preferebly XP or 7) or another USB cable.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2019
    Location
    Hungary
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    i tried 2 pcs but it worked 2 our 3 times iand after thats just not anymore :/

  5. #4
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,245
    Rep Power
    294

    Default

    Did you previously change or delete anything on Mio flash disk? If you delete paths.xml or device.xml than this is a good chance for losing USB connection. If you can't restore connection it's not tragic, you can run alternate navigation from SD. I can prepare you unlock script so you don't even need to bother with internal memory..

  6. #5
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    USA
    Posts
    145
    Rep Power
    38

    Default

    Do a Google search for the Mio Transfer Hack if you need it.
    ALWAYS back up your device first before doing ANY editing!

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2019
    Location
    Hungary
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Maybe that could be a problem. i tought that is the SD card i think :D

    I just Checked my SD card an these are the files on the card.

    Spoiler: image
    [Only registered and activated users can see links. ]



    Spoiler

  8. #7
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,245
    Rep Power
    294

    Default

    Funny, this files should be on the root of your Mio flash disk and NOT on SD card. I guess, somebody meesed aroud and didn't know what he's doing..To solve the problem, you need to move device.xml and paths.xml back to flash disk (with corectly prepared script) and than you'll restore USB connection.

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2019
    Location
    Hungary
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Can you help me with this script or where i find it or how should i do it ?

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •