Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 53 of 53
  1. #51
    GPSPower Helper ux - utility for android
    ux - utility for android
    costas3850's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    ro
    Age
    31
    Posts
    430
    Rep Power
    460

    Default

    Rebuilt link in OP.

  2.    Advertissements


  3. #52
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Austria
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    I am using Galaxy S9 and tried to run Primo 636270 or 636868 but without success. I used multimode.ini for S8,S9 found above. It seems that application runs in the background because I get sound respond touching the display but the display is black in both resolutions FHD+ and WQHD+. Any idea how to solve? thx

  4. #53
    Senior Member userninenine's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Austria
    Posts
    111
    Rep Power
    5

    Default

    Wrong thread and less information. I guess you want to use Primo 2.4 and this will not start on Android 8 and higher.

    And new users never use a search
    Read
    [Only registered and activated users can see links. ]
    and
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 5th June 2018 at 08:47 PM.

 

 
Page 6 of 6 FirstFirst ... 456

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •