Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 48
  1. #21
    Navigation software expert iGO on Android kitkat (install in 4.4.2 device non Rooted)
    iGO on Android kitkat (install in 4.4.2 device non Rooted)iGO on Android kitkat (install in 4.4.2 device non Rooted)iGO on Android kitkat (install in 4.4.2 device non Rooted)
    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,448
    Rep Power
    831

    Default

    Do you have folder iGO only in one place?

    If you have iGO folder on internal and also on external SD, then this is reason why you see this error.
    If you wish, you can [Only registered and activated users can see links. ]

  2.    Advertissements


  3. #22
    Master G-ulash's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Yellow Brick Road
    Posts
    236
    Rep Power
    20

    Default

    I have an igo folder in internal memory and on sd and Primo works on my smartphone, which is the same smartphone as De5i (s4 mini)
    However in that (internal) igo folder are only these folders:
    config (in it a folder 'devices', which does not hold the s4 mini)
    content
    debug
    license
    save
    ui_android
    ux

    No igo folder, so De5i, what is in that igo folder in the igo folder??

    About sys.txt:
    I have the same lines in sys.txt. I commented out the linked root list, but that appears to not make any difference.


    On my first attempts, Primo did startup and close right away until I put the basemap, a language file and a voice in the "main" content folder in internal memory.

  4. #23
    Pro-Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Blath
    Posts
    273
    Rep Power
    28

    Default

    Quote Originally Posted by lolypop000 View Post
    Do you have folder iGO only in one place?

    If you have iGO folder on internal and also on external SD, then this is reason why you see this error.
    Yes I did have iGO on internal memory and external SD. When I changed the name of iGo to Addons on the external SD I now get the following error,

    [Only registered and activated users can see links. ]

    I have amended the sys.txt lines as well to
    [folders]
    linked_root_list="/storage/extSdCard/Addons /storage/sdcard2/iGO /sdcard2/iGO /sdcard/external_sd/iGO /ext_card/iGO /mnt/_ExternalSD/iGO /mnt/emmc/iGO /mnt/extern_sd/iGO /mnt/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/ext_sd/iGO /mnt/extsd/iGO /mnt/extSdCard/iGO /mnt/sdcard/_ExternalSD/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/ExtStorages/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /mnt/sdcard2/iGO /storage/sdcard1/iGO /storage/sdcard0/iGO /storage/iGO /sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard-ext/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/iGO /sdcard/iGO /storage/sdcard1/iGO /mnt/sdcard1/iGO /mnt/ext/SdCard/iGO /storage/ext/SdCard/iGO /storage/emulated/0/iGO"
    has_secondary_root=1
    android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/Addons"
    content="/storage/extSdCard/Addons"

    It is still trying to access the external SD card, I can't understand why this happening.

  5. #24
    Master iGO on Android kitkat (install in 4.4.2 device non Rooted) Tuoni's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Netherlands
    Posts
    61
    Rep Power
    58

    Default

    Looking at your screenshot..
    Shouldn't the correct paths be:
    android_secondary_root_path="/mnt/extSdCard/Apps/iGO"
    content="/mnt/extSdCard/Apps/iGO/content"

    Screenshot makes it look like you have the iGO folder on the external card inside an Apps folder and not on the root of the sdcard.
    Last edited by Boki_Srb; 27th May 2018 at 10:03 PM.
    Oblivisci tempta quod didicisti

  6. #25
    Pro-Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Blath
    Posts
    273
    Rep Power
    28

    Default

    Quote Originally Posted by G-ulash View Post
    I have an igo folder in internal memory and on sd and Primo works on my smartphone, which is the same smartphone as De5i (s4 mini)
    However in that (internal) igo folder are only these folders:
    config (in it a folder 'devices', which does not hold the s4 mini)
    content
    debug
    license
    save
    ui_android
    ux

    No igo folder, so De5i, what is in that igo folder in the igo folder??

    About sys.txt:
    I have the same lines in sys.txt. I commented out the linked root list, but that appears to not make any difference.


    On my first attempts, Primo did startup and close right away until I put the basemap, a language file and a voice in the "main" content folder in internal memory.
    There is no iGO folder, I was trying to show that all the folders listed are within iGO folder.

    I have the same information in "main" content folder and still getting the error.

  7. #26
    Important User iGO on Android kitkat (install in 4.4.2 device non Rooted)
    iGO on Android kitkat (install in 4.4.2 device non Rooted)
    maury22's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    ITALY
    Posts
    383
    Rep Power
    206

    Default

    Read the previous post to your ....

    android_secondary_root_path="/mnt/extSdCard/APPS ????/iGO"

  8. #27
    Pro-Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Blath
    Posts
    273
    Rep Power
    28

    Default

    Just to update you all I have now got this working, including speedcams, tmc and TTS. This is what I did to get this working:
    1) I placed the 9.6.29.427562.apk on the root of the internal memory and installed it from here.
    2) I added the following lines to sys.txt:
    [folders]
    has_secondary_root=1
    android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/Addons"
    data="/storage/emulated/0/iGO"

    3) On the internal memory I have the iGO folder with the following folders and information in it:
    content (inside this - car, dictionaries, global_cfg, lang, map(basemap), scheme, speedcam, tmc, userdata, voice)
    debug
    font
    gfx
    license
    save
    ui_android
    ux
    data.zip
    sys.txt

    4)) created "Addons" folder on external SD in which I have the "content" folder with the following folders inside:
    building
    dem
    lang
    map
    phoneme
    poi
    scheme
    skin
    voice

    5) what I noticed is, if the 9.6.29.427562.apk is placed on the external SD card (I had a folder on external SD Apps/iGO/9.6.29.427562.apk). If the apk is installed from here it gives the error as detailed in post #15. This is true of any Primo apk file installed from here. Therefore in future to get this app working make sure it is installed from the root of the internal memory.

    Thank you all for your help, this assisted in me getting this to work and learnt some lessons for future installs.

  9. #28
    GPSPower Helper iGO on Android kitkat (install in 4.4.2 device non Rooted)
    iGO on Android kitkat (install in 4.4.2 device non Rooted)
    costas3850's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    ro
    Age
    32
    Posts
    456
    Rep Power
    618

    Default

    For proper functioning, install .apk without card.
    Just remove card, ( uninstall ) and reinstall.
    In internal \ iGO \ content folder add subfolders :
    - car
    - global_cfg ( with global_cfg.zip )
    - lang
    - map ( with basemap.fbl )
    - skin
    - scheme
    - speedcam
    - userdata
    - tmc
    - voice
    On this moment iGO should start .

    Spoiler: folder structure

    2s6owux

    Next, on card make a folder addons with a sub folder content with subfolder building, dem, map, poi .
    In POI folder add a poi file .
    Add in sys.txt :
    [folders]
    has_secondary_root=1
    android_secondary_root_path="/storage/external_SD/addons"
    addons="/storage/external_SD/addons"
    To find the corect path ( wich is case sensitive ) use Total Commander ( see [Only registered and activated users can see links. ] )
    If the path you entered is corect you'll see POI ( More - Help - About - More - Content - Places)

    The card should not have any iGO folder, especially at the installation / first run .
    Last edited by costas3850; 19th April 2015 at 05:54 PM.

  10. #29
    Master G-ulash's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Yellow Brick Road
    Posts
    236
    Rep Power
    20

    Default

    I changed my Android setup as described by Costas3850 (added skin folder in internal memory) and see no difference in operating (tested on road).
    Despite all worked before and it even did flawless, I am pleased with the tip!

  11. #30
    Master
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Zrenjanin
    Posts
    204
    Rep Power
    121

    Default

    hello De5i, i install igo like you said, and everyting work fine, only speedcam not working, not detect, any sugestion
    all the best

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •