Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 91 to 100 of 165
  1. #91
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    greece
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    hallo mates! i am using igo primo for many years.just a quick question. i want to find an address at the GOOGLE. When i use the google button (at the local search menu) i have an error. "no connection to the server". anyone with the same problem? any solution?

    PS: either with data on or wifi connection the same error.
    thanks in advance

  2.    Advertissements


  3. #92
    iGO Enthusiast iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)
    iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    48
    Posts
    4,507
    Rep Power
    2777

    Default

    Only with few versions of Primo, google search is working.
    And this is usually indicated when the application is posted.

    And it is already discussed on first page of this topic
    Last edited by Boki_Srb; 25th October 2018 at 11:05 AM.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  4. #93
    Member + iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    athens greece
    Age
    57
    Posts
    92
    Rep Power
    42

    Default

    I cant install iigo in my new Samsung galaxy j6 phone.Idont know if I need a new data or missing something in my sys.Icopy the igo from my old sams.j3 in sys[ folders] I have the order "auto" but nothing message in start say "user interface resolution 720 1340 is not supported..".Help the old man and I can read old posts, I drive bus

  5. #94
    Master modemakias's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Athens Greece
    Posts
    430
    Rep Power
    1289

    Default

    Hello... @ takismi

    I hope do you remember to delete save folder from old installation...
    also if your J6 is android 8.x the Primo does not work...

  6. #95
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    607
    Rep Power
    233

    Default

    Quote Originally Posted by modemakias View Post
    ......delete save folder.....
    I read again and again: delete the save folder
    No! that is the last Measure!

    In the Save-Folder there are many Files for Setting and very important! the Favorites (user.upoi), which are then deleted with

    It is more important for Changes - such as replacing APK - in the Sytem -> App Manager to empty the Cache and delete the Data. Because here every iGO has its Brain that is not always automatically deleted.

    In addition, many Users forget about TaskManager actually quit iGO app. Remains remain in the Cache, too

    This results from my long Experience with many iGO variants from 8.0 and countless Devices

  7. #96
    iGO Enthusiast iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)
    iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    48
    Posts
    4,507
    Rep Power
    2777

    Default

    NO
    Read what phone is question about. J6 have Android 8.0. Primo don't work on it. He must use NextGen.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  8. #97
    Moderator iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)
    iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)
    Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    610
    Rep Power
    284

    hot

    NOTE 8 - FHD+ 2220x1080 - ANDROID 9.0 - IGO PRIMO WORKS


    Maybe not an important announcement but for of us who are very nostalgic about iGO PRIMO this can be useful info...

    I have

    • SAMSUNG NOTE 8 LTE
    • FHD+ 2220x1080
    • Android 9.0 - PIE



    and iGO PRIMO works!!!

    This would not be possible without the help from my friend @Boki_Srb our amazing moderator and our friend @costa3860 and his ux that helped me.

    I know it is crazy but iGO_PRIMO still works and it is just that old cool feeling that I forgot. Thank you friends for your help and great knowledge.

    Here are some screenshots...

    Spoiler: EXPAND
    PRIMO N8


    Everything works except TMC (since 01.10.2018). NaviExtras canceled support for iGO_Primo.
    Last edited by Texas; 6th March 2019 at 11:59 PM.
    NOTICE: By no means I advise installing illegal software nor I support such actions. This is just for EDUCATIONAL PURPOSES. Please use my post in order to understand or learn something new. I am a proud owner of LICENSED NAVIGATION but just to satisfy my curiosity I test, read and research. Sharing illegal material is against the law.

  9. #98
    Member + iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016) IONNN's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Czech Republic
    Posts
    51
    Rep Power
    46

    Default

    Hello Texas, could you please upload your altered version of iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016), which works out for you ? I am also very nostalgic about this "obsolete satnav", but whatever version I try, none of them works. I´ve got Motorola Moto G6 Plus, running Oreo 8.0, screen resolution 2160x1080 pixels. That would make my day.

  10. #99
    iGO Enthusiast iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)
    iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (Mar 03 2016)
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    48
    Posts
    4,507
    Rep Power
    2777

    Default

    You have all instructions in [Only registered and activated users can see links. ]
    Used package is from [Only registered and activated users can see links. ]
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  11. #100
    Super Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    middle east
    Posts
    176
    Rep Power
    15

    Default

    I am using this version with ford fusion interface box 800×480 dpi 160 and working good but name street and menus also poi looks big is there any any way to reduce it
    Tried to add in sys.txt mapfontscale 100 but no change

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •