Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Ro
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    WIN CE Alpine -> Primo (2.4, 2.0) Changer

    Alpine -> Primo (480_272, 800_480)

    Added obtion to change data.zip, branding.zip, UX, sys.txt from Alpine mode to Primo mode (2.4 or 2.0).
    The default start of the software is in Alpine mode - data_alpine_Nk's.
    Configure the files (sys.txt and sys_P2.txt) az you wish
    Configure the files utility.ini, mapchanger.ini (from the UTILITY folder).
    The settings are made for maps on the Storage Card in the Alpine folder , the name of *.exe is Alpine.
    Add skins, maps or whatever else you need to the content.
    Thereís Alpine and Primo compatible UX in the kit (add what you like).
    If you use skin for Primo (2.4 or 2.0) be ware wat UXís you use.
    There is a folder Pentru 2.0 in the kit, that contend data.zip and *.exe for Primo 2.0
    Just copy the files in the root folder, over the existing ones, to have a Primo 2.0 kit.
    UXís (from UX_P2) are compatible Primo 2.4 and 2.0

    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]



    [Only registered and activated users can see links. ]

  2.    Advertissements


  3. #2
    Member + Alpine -> Primo (2.4, 2.0) Changer fabiof's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Italy,Rome
    Posts
    53
    Rep Power
    6

    Default

    Hello.
    is it possible to recover this version for alpiine?
    I am looking for a configuration for alpine with map change.
    Thank you.

  4. #3
    Master
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Taihape
    Posts
    148
    Rep Power
    98

    Default

    What resolution do you need? I have a copy of the 480x800 I can share
    Last edited by k1w1_123; 12th May 2021 at 09:29 PM.

  5. #4
    Member + Alpine -> Primo (2.4, 2.0) Changer fabiof's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Italy,Rome
    Posts
    53
    Rep Power
    6

    Default

    Hello.
    Thanks for your interest.
    The resolution is 800x480.
    I know it's not the right section there is a version
    nextgen that I can try on my device?
    I've tried one but can't get one to work.
    Thanks again.

  6. #5
    Master
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Taihape
    Posts
    148
    Rep Power
    98

    Default

    new link for 480x800
    [Only registered and activated users can see links. ]

  7. #6
    Member + Alpine -> Primo (2.4, 2.0) Changer fabiof's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Italy,Rome
    Posts
    53
    Rep Power
    6

    Default

    Hello.
    Thanks for your help.
    Question but the 2-file SYS program serves both?
    Thanks again.

  8. #7
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Italy
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Hello Fabiof,

    on that zip you have the Alpine with .exe version as Primo 2.4, which use all files without _P2 on their name.

    If you intend to use the 2.0 version you have to use data_P2.zip, branding_P2.zip and the sys_P2 and Alpine.exe from the "Pentru 2.0" folder; of course the data.zip and branding.zip have to be renamed to be become without "_P2".

    Regards,
    Last edited by Boki_Srb; 14th May 2021 at 08:31 PM. Reason: Unnecessary quote removed

  9. #8
    Member + Alpine -> Primo (2.4, 2.0) Changer fabiof's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Italy,Rome
    Posts
    53
    Rep Power
    6

    Default

    Hello IGO_BV.
    I wanted to thank you for your help.
    I wanted some clarifications.
    In the UX and UXP2 folders inside there is an Alegre folder
    I ask should it stay that way?
    Thanks again

    Hello IGO_BV.
    Excuse the second message.
    I have a problem with the mapchanger let me explain.
    If I put the mappr tomtom and here divided it sees them and they work.
    If I put them together, it defaults to tomtom, tomtom and here
    it starts with tomtom map but when I change with mapchanger on reboot it tells me that it has changed map but
    instead, the tomtom always remains active, seen from program info.
    Where am I wrong?
    I left the program like this without changing anything.
    Thank you.
    Last edited by Boki_Srb; 15th May 2021 at 02:43 PM. Reason: merged two posts

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •