Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29
  1. #21
    Important User Holden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot Screen
    Holden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot Screen
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    878
    Rep Power
    1244

    Default

    @Mate plikmuny

    Hello,
    Here you have the posts concerning:


    Speedcam alert non-TTS
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Spedcam warnings - Configurations and check settings
    [Only registered and activated users can see links. ]

    There are all the necessary clues.
    As if that - ask

    regards wojpen
    Last edited by wojpen; 27th January 2016 at 08:39 AM.
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  2.    Advertissements


  3. #22
    Important User Holden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot Screen
    Holden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot ScreenHolden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot ScreenHolden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot ScreenHolden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot Screen
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,887
    Rep Power
    1369

    Default

    @wojpen, if he is using this proggy, your link for the TTS won't work because it's for android and this is WinCE.
    Last edited by osiris4isis; 27th January 2016 at 02:52 AM.

  4. #23
    Important User Holden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot Screen
    Holden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot Screen
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    878
    Rep Power
    1244

    Default

    Hello Mate
    I know it WinCe, but:
    1. in this system (WinCe) also works TTS
    2. The rules configuration changes speedcam_category sections - are the same, (The other is the positioning and installation of the TTS Voice)

    For example:
    Spoiler: ex.
    These entries
    [speedcam_category: 0]
    activated_spoken_type = Speech
    activated_speech = "Achtung Blitzer."
    overspeed_spoken_type = 1
    approach_beep_sound = none
    overspeed_sound = none

    [speedcam_category: 1]
    activated_spoken_type = Speech
    activated_speech = "Achtung Mobilblitzer."
    overspeed_spoken_type = 1
    approach_beep_sound = none
    overspeed_sound = none

    ...........
    They come from acting on WinCE version of iGO Primo_9.6.13.405512 / with TTS /

    regards
    Last edited by wojpen; 27th January 2016 at 08:17 AM.
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  5. #24
    Important User Holden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot Screen
    Holden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot ScreenHolden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot ScreenHolden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot ScreenHolden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot Screen
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,887
    Rep Power
    1369

    Default

    When I say "your link for the TTS", I'm talking about this [Only registered and activated users can see links. ]
    It's for VocalizerEx which is Android. If you're referring to just configuration and not installation, then remove first link or at least tell which post number in first link point to configuration.
    Last edited by osiris4isis; 27th January 2016 at 09:00 AM.

  6. #25
    Important User Holden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot Screen
    Holden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot Screen
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    878
    Rep Power
    1244

    Default


    In fact, you're right! - Thx.
    As a formality I killed this link
    regards
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  7. #26
    Member +
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Germany
    Age
    43
    Posts
    38
    Rep Power
    14

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    But you're not answering what I asked. Is normal TTS working? And what version of proggy you're using?
    I am using this holden iGo version on my chinese aiwa WinCE 6.0 device. Only on first Software version (i think iGO 9.19 nextgen ZENEC version) i installed there was an voice announcement, but after that no matter what version of iGO for example Nextgen or Primo or older version... it doesnt play voice alerts when i overspeed or a speed camera is there...

    Can you specifically give me TTS file for this version of iGO pls ? at present i have TTS Pro which doesnt play at all eventhough i placed all the files correctly in the Folders and edited the SYS.txt file...

    I am really fed up of playing with the settings daily... pls help me...

  8. #27
    Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Australia
    Age
    61
    Posts
    28
    Rep Power
    60

    Default

    Please post your current SYS.txt file ...
    My speed alert works ( overspeed ) ... ( ? )

  9. #28
    Important User Holden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot Screen
    Holden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot ScreenHolden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot ScreenHolden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot ScreenHolden iGO 9.8.0.377454+Q3 2015 Oz+Boot Screen
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,887
    Rep Power
    1369

    Default

    Quote Originally Posted by plikmuny View Post
    I am using this holden iGo version on my chinese aiwa WinCE 6.0 device....
    Your unit must have more than 32MB of memory for TTS to work correctly. For unit with 32MB (320x240) that TTS will work, it uses old version of NNG.
    If a voice file works on a release of NNG product, then it should work on a similar releases (ie: Primo -> Primo, but not Primo -> NextGen) There is no reason to move from Zenec to this release. Zenec can use newer maps just as the map included in this release. Personally I don't really care for NextGen, so I can't help you there. If TTS doesn't work in this release there is problem with the TTS library. Try using the TTS library from Zenec. Which TTS engine are you using? Once TTS is working, then you can worry about TTS Pro.

    @oldmatt, he already posted his sys.txt in post #13

    To debug/test TTS, I would just put only sound/voice related config in sys.txt
    Spoiler: sys
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Last edited by osiris4isis; 28th January 2016 at 01:34 AM.

  10. #29
    Master Kajoe's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    261
    Rep Power
    415

    Default

    Mercedes boot screen here:

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Kajoe; 27th February 2016 at 12:13 AM.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •