Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27
  1. #11
    GPSPower Helper Primo 9.6.13.351648
    titisoim's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spain
    Posts
    217
    Rep Power
    589

    Default

    try his..

    Spoiler: undefined
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.


    ..

  2.    Advertissements


  3. #12
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Athens
    Age
    55
    Posts
    26
    Rep Power
    19

    Default

    urbexuk great work please have all europe truck restriction etc low_bridge ,Weight Restriction
    Thanks
    Last edited by Nescaffe; 26th October 2014 at 10:34 AM.

  4. #13
    Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Derby UK
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Hi there.
    I copied this to my sd card to try and use in my win ce 6 unit.

    Unfortunately it doesn't seem to auto detect the GPS receiver so can't find signal.

    Is there anything I can alter to get it to work?

  5. #14
    Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Derby UK
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Hi All,
    Just wondering if anyone can help with my issue.

    Loads up and everything, but it won't detect the GPS in my car attached to the stereo.

    I just get this:

    IMAG0913

    Yet, my receiver definitely has signal, and works with another sat nav software.

    IMAG0914

    Many thanks in advance.

  6. #15
    GPSPower Helper Primo 9.6.13.351648
    Primo 9.6.13.351648
    costas3850's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    ro
    Age
    32
    Posts
    460
    Rep Power
    619

    Default

    Try to add in sys.txt :
    [GPS]
    port=AUTO
    baud=AUTO

    A picture of device's original interface.
    If is YF try to launch first GPS Info from original inteface.

  7. #16
    Important User Primo 9.6.13.351648 D.I.I.'s Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Globe
    Posts
    82
    Rep Power
    391

    Default

    .... and if you have any folder called SAVE, delete it.
    ----------------------------
    Enjoy,

    D.I.I.


  8. #17
    Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Derby UK
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks both for the replies.
    Will give it a try in the morning.

    There is currently a save folder on there which contains the following:

    preloads, profiles and stats folder, and then fm_Cache.txt, tmc_provider.txt and trafficevents.txt.

    Should this whole save folder be deleted?

  9. #18
    iGO Enthusiast Primo 9.6.13.351648
    Primo 9.6.13.351648Primo 9.6.13.351648Primo 9.6.13.351648Primo 9.6.13.351648Primo 9.6.13.351648Primo 9.6.13.351648
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    48
    Posts
    4,221
    Rep Power
    2657

    Default

    Yes. Don't worry, after first start and configuration, iGO will make new one.

  10. #19
    Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Derby UK
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Got it working.
    Thanks for the help.

    One more query, there doesn't appear to be a postcode search, am I missing something or can I switch it on somewhere?

    Thanks.

  11. #20
    Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Derby UK
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Ignore last question. I found it. On street, you can type street or post code .

    Are the maps and poi's and speedcams etc easy to update on this?

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •