Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 37 of 313 FirstFirst ... 2735363738394787137 ... LastLast
Results 361 to 370 of 3129
  1. #361
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Russia
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,
    thank you for the tip, but unfortunally it did not help

  2.    Advertissements


  3. #362
    Member +
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    liverpool
    Posts
    42
    Rep Power
    12

    Default

    Hi Monteverest

    Can you read in slovak language?I can see your location is Czech.

    nothing wrong with displaying signs grey arrow in signs show-dont use this way,white arrow in signs shows-follow this way.
    Last edited by Boki_Srb; 4th September 2017 at 08:09 PM.

  4. #363
    Member +
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    italy
    Posts
    38
    Rep Power
    5

    Default

    @roro 2000 - ok then try plugging in the sys:
    [power]
    powermgm_state=0
    Last edited by pavolino; 4th September 2017 at 11:02 PM.

  5. #364
    Master Bixo's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Italy
    Posts
    106
    Rep Power
    147

    Default

    Quote Originally Posted by quartzo View Post
    The new plug-in for the skin "by pongo"
    recalls the need to include a passing light on motorways and in tunnels:
    Spoiler: Img
    1016019710160199

    Low_Beam_RS.zip
    Low_Beam_RS_plus.zip
    Spoiler: Link
    -= Hidden Content =-


    Thanks to pongo!
    Link dead, page thread #9... please, re-upload these two .zip files.
    Thank you!
    Last edited by Bixo; 5th September 2017 at 12:59 AM.

  6. #365
    Master Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION) cam1981's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Portugal
    Posts
    81
    Rep Power
    117

    Default

    Background modelviewer for iGO nextGen
    Unpack modelviewer_nextGen and copy the folder ui_nextgen in the_skin_by_pongo.

    Spoiler: pic
    ffscreen 00011




    ffscreen 00012




    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.
    73c1282e254b2b74

  7. #366
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Czech Republic
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    Previously when the roundabout passed, the view changed and a view looked like from the top (2-D), now it is not. Can it turn on somewhere?

  8. #367
    iGO Enthusiast Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)
    Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION)
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    48
    Posts
    4,507
    Rep Power
    2777

    Default

    Why don't you try search before question. Many times said
    Entry in sys.txt

    [camera.roundabout]
    enabled=0 ;1

    0-rotation roundabout,
    1-without rotation
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  9. #368
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Czech
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Hello. Thank you for your response nikinecek777. Some arrows are missing on some boards. Why? I changed the maps, global_cfg.zip., Data.zip., Junctionview.zip in the UX folder. No action has not helped. The screenshot shows that some arrows are missing.

    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by monteverest; 5th September 2017 at 11:39 AM.

  10. #369
    Member ltu's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Chukchia
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by monteverest View Post
    Hello. Thank you for your response nikinecek777. Some arrows are missing on some boards. Why? I changed the maps, global_cfg.zip., Data.zip., Junctionview.zip in the UX folder. No action has not helped. The screenshot shows that some arrows are missing.

    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Check your sys.txt for this command:
    [interface]
    signposts_without_laneinfo=1
    if is this command,delete them or change 1 to 0
    Last edited by ltu; 5th September 2017 at 06:22 PM.

  11. #370
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Czech
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ltu View Post
    Check your sys.txt for this command:
    [interface]
    signposts_without_laneinfo=1
    if is this command,delete them or change 1 to 0

    Do not try to pull signposts artificially through the commands in sys.txt if they are not there in nature
    I do not have this write in sys.txt.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •