Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22
  1. #11
    GPSPower Friend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    The Netherlands
    Age
    72
    Posts
    611
    Rep Power
    26

    Default

    @ BIRBANTE

    I tried all server settings one by one, no difference.
    Must say here in the netherlands for me profile_name=nng-igo-tmc-iphone works best, loads the list fastest.

    Forgot to say that sometimes when I leave iGO open let's say one minute later traffic seems to connect, see that on the button.
    Difficult to know it's the actual situation and a bit later weather is there but when I long press the weather button I have a message on top in yellow the the weather info is outdated.
    Restart iGO and everything is normal and connects at once, weather without the warning.
    Last edited by rider; 23rd August 2021 at 06:56 PM.

  2.    Advertissements


  3. #12
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    710
    Rep Power
    465

    Default

    my iGO_Pal with Pongo: I confirm everything exactly like this
    ---
    cali say: my Knowledge of today is what I read yesterday
    +-+-+-+-+-+-+-+-+
    my private >[Only registered and activated users can see links. ] hardwarestore-supermarket in DE 2006-2022

  4. #13
    GPSPower Friend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    The Netherlands
    Age
    72
    Posts
    611
    Rep Power
    26

    Default

    I must say I never tried without skin Pongo.
    Maybe the problem is the weather and tmc online ux from pongo.

  5. #14
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    710
    Rep Power
    465

    Default

    make a test with ohter Skin ? 🌝
    ---
    cali say: my Knowledge of today is what I read yesterday
    +-+-+-+-+-+-+-+-+
    my private >[Only registered and activated users can see links. ] hardwarestore-supermarket in DE 2006-2022

  6. #15
    Master kwbs's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    IL
    Posts
    785
    Rep Power
    118

    Default

    Quote Originally Posted by rider View Post
    Maybe the problem is the weather and tmc online ux from pongo
    This is also my suspicion, and who even needs the "weather" in navigation app?

    Here is my test; In both LUNA (default skin) and PAL with PONGO - I've pulled the "weather.zip" out of the UX folder and the TMC goes up in the air in a quarter of a second.
    Last edited by kwbs; 25th August 2021 at 08:05 PM.

  7. #16
    GPSPower Friend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    The Netherlands
    Age
    72
    Posts
    611
    Rep Power
    26

    Default

    @ kwbs and all
    Renamed the weather ux two days ago, launched iGO this morning with internet connecttion of course, first a X on the trafficbutton for a few seconds and than there was traffic.
    So I agree, I think these two are trying to connect at the same time together.
    The solution could be to built a delay in one of the ux ?
    Last edited by rider; 26th August 2021 at 02:21 PM.

  8. #17
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    710
    Rep Power
    465

    Default

    Interesting!!!
    I've just started NG with Pongo - on my tablet and smartphone
    I waited until TMC finished counting with messages
    then called up the weather via the menu, tapped on [current location] ...
    ... and get the current weather data immediately displayed on both devices *woww*
    changed / updated the days I only have the Lang DE from Titanic
    ---
    cali say: my Knowledge of today is what I read yesterday
    +-+-+-+-+-+-+-+-+
    my private >[Only registered and activated users can see links. ] hardwarestore-supermarket in DE 2006-2022

  9. #18
    GPSPower Friend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    The Netherlands
    Age
    72
    Posts
    611
    Rep Power
    26

    Default

    @ rondoan

    Back again, after parking the car for 3 days first launch of iGO no traffic ( waited for 20 min, still a X on the button.
    The weather ux still disabled, renamed.
    Second launch immediately traffic.
    So the weather ux is not the problem, not for me.

  10. #19
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    710
    Rep Power
    465

    Default

    @rider; I as well; very rarely do I need weather online, better keep your fingers wet and up

    Bon Voyage!
    ---
    cali say: my Knowledge of today is what I read yesterday
    +-+-+-+-+-+-+-+-+
    my private >[Only registered and activated users can see links. ] hardwarestore-supermarket in DE 2006-2022

  11. #20
    GPSPower Friend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    The Netherlands
    Age
    72
    Posts
    611
    Rep Power
    26

    Default

    Agree, missing the weather info is not the problem but traffic is nice to have.
    But it's clear now that the weather ux is not the problem.
    I think now that launching iGO twice is the only solution and than weather and traffic works as expected.
    I'm afraid it is what it is.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •