Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Germany
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Question Poi Icons are to big

    Good morning,

    All my poi icons are showing to big.

    I want to have the icons some smaller at the overview in the navi.

    How can I set that the icons shows smaller?

    Regards
    Rene

  2.    Advertissements


  3. #2
    Master Poi Icons are to bigPoi Icons are to bigPoi Icons are to big Tajfun's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Budapest
    Age
    62
    Posts
    90
    Rep Power
    186

    Default

    Hi!
    These are the default values. You can change the values according to your taste.
    [map]
    poi_w = 46
    poi_h = 66
    brand_poi_w = 40
    brand_poi_h = 44

  4. #3
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    813
    Rep Power
    593

    Default

    edit BMP with the App '[Only registered and activated users can see links. ]'

    you can create new, edit and resize Bitmap:
    Resolution <=800x480 ./. 22 Pixel | Res. <=1200x800 ./. 48 Pixel | Res. >FullHD ./. 64 Pixel
    Last edited by rondoan; 4th August 2018 at 03:37 PM.

  5. #4
    Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Germany
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you for answer. I will try this...

    Dear Tajfun...
    this values belong into the sys.txt right?

    Dear rondoan...
    Where I find the bmp for the icons? I have icons of for example MC Donalds or Hospitals and so on. But where are this saved in the set?

    Thank you very much

    ------------------

    I tried it now with the values. The values I had changed. I put it into the sys.txt. I started IGO and the icons was the same as before.

    On the map the icons very big. On the app where i can see for example fuel stations the icons to big to show on the left for a fuel stations. I can there see only 25% (left corner above of the icon) from the icon. The values don´t changed anything. I closed Igo with taskmanager before I put the values. Then I opened new. But nothing changed.
    Last edited by Fantasymerli; 8th August 2018 at 10:01 AM.

  6. #5
    Super Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    USA
    Posts
    152
    Rep Power
    44

    Default

    If you have a branding.zip in your program, look there.

  7. #6
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    144
    Rep Power
    37

    Default

    Cannot o[pen the "icons" in branding.zip. It comes back saying it does not recognise the format.

    The branding.zip i am using is for NextGen.

  8. #7
    iGO Enthusiast Poi Icons are to big
    Poi Icons are to bigPoi Icons are to bigPoi Icons are to bigPoi Icons are to bigPoi Icons are to bigPoi Icons are to bigPoi Icons are to big
    Boki's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    52
    Posts
    6,450
    Rep Power
    4297

    Default

    What software you are using? You must try with iPAQ 31x Image Explorer.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  9. #8
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    144
    Rep Power
    37

    Default

    Sorry, misunderstood your question.

    So far i have tried:-
    Greenfish icon editor
    Photpad editing software
    Pixillion image convertor
    iPAQ 31 image convertor

    All fail to open/recognise the format.

    Also Miomap-iGO-BMP-tool
    Last edited by Boki; 24th September 2018 at 11:01 AM.

  10. #9
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    144
    Rep Power
    37

    Default

    I have just installed and tried iGO BMPv3.0, and this seems to work, albeit very slowly.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •