Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    france
    Posts
    25
    Rep Power
    8

    Default SignPost Arrows missing

    Hello, using the latest pongo skin, and here 2017.Q3 maps, I have one problem start to appear, The arrow of the signpost is missing as in pics below.
    I have seen such case in the forum months ago, but could not find it again. any solution please. Common guys really need your help which will be appreciated.

    Kind regards
    Thanks.
    Spoiler: screenshots
    [Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]


    Any idea for this problem please? or which file is responssable of the signposts? tried to change the map files but its the same.

    Thanks
    Last edited by Midnight Blues; 6th February 2018 at 07:00 PM. Reason: consecutive posts

  2.    Advertissements


  3. #2
    Master modemakias's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Athens Greece
    Posts
    271
    Rep Power
    504

    Default

    Hello.... carreabian

    try with a newest global_cfg...

  4. #3
    Master
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    In my bed
    Posts
    195
    Rep Power
    77

    Default

    Hello.... carreabian
    issue arise from sys......please post!

  5. #4
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    france
    Posts
    25
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks you guys for Replay,
    @Modemakia, I will try with other global_config file. Thank you.
    @arslankayna, hère is my sys.txt thanks.
    [Only registered and activated users can see links. ]

  6. #5
    Master modemakias's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Athens Greece
    Posts
    271
    Rep Power
    504

    Default

    Quote Originally Posted by carreabian View Post
    Thanks you guys for Replay,
    @Modemakia, I will try with other global_config file. Thank you.
    @arslankayna, hère is my sys.txt thanks.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    ok....sys would be my second question...
    try with this: [Only registered and activated users can see links. ]
    ; disable_roadsign_navigation_mode=1

  7. #6
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    france
    Posts
    25
    Rep Power
    8

    Default

    Well thanks, have tried your sys file also with latest global cfg but non works,

  8. #7
    Master
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    In my bed
    Posts
    195
    Rep Power
    77

    Default

    add this in sys...
    [debug]
    skip_eula=1
    screenshotsavecameraini=0
    experimental_features=1
    show_signpost=1
    show_lane_info=0
    show_junction_view=1

  9. #8
    iGO Moderator SignPost Arrows missing
    SignPost Arrows missingSignPost Arrows missingSignPost Arrows missing
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    46
    Posts
    2,100
    Rep Power
    1246

    Default

    It also could be (more probably) bug in HERE maps.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  10. #9
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    france
    Posts
    25
    Rep Power
    8

    Default

    Still not working, I have changed the Map files with other versions, also the same, this drive me crazy.

  11. #10
    Master
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    In my bed
    Posts
    195
    Rep Power
    77

    Default

    delete folder save
    delete sys
    unistall apk
    install apk and maybe works....

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •