Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 48 of 56 FirstFirst ... 384647484950 ... LastLast
Results 471 to 480 of 553
  1. #471
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    FRANCE
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Hello everybody,

    I hope somebody can help me. I spent hours to search for answers, but when I find a solution it creates a new problem..

    I use nextGen in the Igo World 9.18.27.736653 from June 19, 2018 version, without skin.
    On this release I can choose the car icon I want to see on the map.
    But according to my search in parameters and to what I read on the forum, it is not possible to set informations to use the truck restrictions.
    From what I read, truck restrictions work only in Igo NextGen Israel or Igo NextGen Gift releases.

    So I tried to install these releases (which look to be the same, 9.18.27.687519 from jan26, 2017).
    I can now set the truck parameters, but I can not select the car icon. The content/car folder is present with the different zip files in it, but I don't have the option to select the car.
    Is there something to change somewhere to enable it?

    Up to now, the only possibility I found to have both car icon selection and truck restrictions is..Igo Primo! (Igo Israel 9.6.29.636868, march 3, 2016)

    Related to this, it is convenient in Primo to have several user profiles, I can set user 1 as car with a car icon, user 2 as truck with a truck icon and all relevant parameters...and it is easy to change from one to the other.

    I searched for it, but also didn't find any way to do the same on NextGen.

    Does anyone have a solution to help me?

    Thanks a lot, I can now create profiles with different names and icons.

    But from what I've seen, changing from one profile to another changes only the name and the icon, not the parameters and preferences.

    What I would like to do is to have profile 1 for car with car parameters, profile 2 for truck with truck parameters, profile 3 for bicycle and bicycle parameters..etc, and that when I switch from one profile to another it changes also all parameters, not only the icon.
    Do you think this is possible?

  2.    Advertissements


  3. #472
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Location
    Türkiye
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    I also use Huawei mate 9. When I cut the sound with the keys on the side of the phone while in the application, it cuts down on the alarm sound, not on the media. How can I solve the problem?

    I tried very hard to open a new topic but I got the following error "You must select a thread prefix"

    My problem is like this. Many thanks in advance to those who helped.


    iGO Primo Nextgen 9.18.27.73 with Arimi Skin. I also use Huawei mate 9. When I cut the sound with the keys on the side of the phone while in the application, it cuts down on the alarm sound, not on the media. How can I solve the problem?

    Spoiler: screenshot
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 15th June 2020 at 09:42 AM. Reason: merged two posts, moved to proper topic, spoiler

  4. #473
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    50
    Posts
    5,655
    Rep Power
    3689

    Default

    Welcome to Forum
    Read Forum rules and you will know how to post. Read carefully:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    and
    [Only registered and activated users can see links. ]

    About your "problem", it has nothing with software then with phone UI
    Or, what is discussed many times, check audio settings in sys file, under
    [android]
    navigation_audio_stream=3
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  5. #474
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Location
    Türkiye
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    After doing what you said, I deleted the application cache and entered the application. But nothing changed

  6. #475
    Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Germany
    Posts
    724
    Rep Power
    504

    Default

    if he uses Pongo-Skin, everything is already preset via Menu-> Settings-> Tones:

    !the Gentleman should learn to understand his Device and Nextgen: learning by duing ....

  7. #476
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Location
    Türkiye
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    I turned to Arimi because I had the same problem at PongoThere is no setting left to mix.There is no other sound related code in the sys file. that's all

    navigation_audio_stream =3
    ;STREAM_VOICE_CALL - Value: 0
    ;STREAM_SYSTEM - Value: 1
    ;STREAM_RING - Value: 2
    ;STREAM_MUSIC - Value: 3
    ;STREAM_ALARM - Value: 4
    ;STREAM_NOTIFICATION - Value: 5
    ;STREAM_BLUETOOTH - Value: 6
    ;STREAM_DTMF - Value: 8

    Edit:
    It improved when the space after the word stream was deleted.
    thank you very much for your help

    Well, when I want to add a font, should I do this from the data.zip folder or the font.zip folder in the ux folder?
    Last edited by Boki_Srb; 15th June 2020 at 12:53 PM. Reason: Merged three posts

  8. #477
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    australia
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, Sorry i didnt want to ask in wrong place so i am asking here
    I have always used default skin (basarsoft, now igo nextgen israel)
    My unit is a chinese mtcb android head unit with 5.1.1
    i have wanted to change a few things, not sure if it is a skin or other mod, or if it is possible

    1) change so when in navigaiton and press on map it does not select a new destination during

    2) change so when i press back button, it exits navigation (not exit app)

    3) change so there is a button for new navigation (rather than menu-<new route)

    4) maybe a button for delete route while navigating

    are these things able to be done? is it skins or something else?
    thank you in advance
    Last edited by Boki_Srb; 5th July 2020 at 06:09 PM. Reason: approved

  9. #478
    Pro-Member userninenine's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Austria
    Posts
    213
    Rep Power
    16

    Default

    Check this thread: [Only registered and activated users can see links. ]
    You'll find a lot of cool stufe.
    Last edited by userninenine; 5th July 2020 at 06:44 PM.

  10. #479
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2019
    Location
    finland
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    On the IGO Primo Nextge map in 3D view, a black area or square appears on the right side of the map. The black area comes from right to left.

    The photo shows this area.

    Does anyone know how to remove that area or where that area will be on the map? The maps are from 2018.


    Spoiler: images
    [Only registered and activated users can see links. ]


    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 23rd July 2020 at 08:56 PM. Reason: SPOILER!, approved

  11. #480
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Hungary
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Hi there.
    Sorry for the bad english...
    There would be more problems if you can help.
    I have a Pioneer Avic-F960Bt running the Igo Nextgen.
    The RDS-TMC function does not work in Hungary, although the TMC file is on it (Slovak TMC is sometimes imported, here in Hungary, but not in Hungary)
    My other problem is that in 3D mode, I can’t tilt the image as much as I would like.
    I tried to look at its contents in test mode but could not find the sys.txt file on the device.
    Someone would have an idea for a solution?
    Thanks!
    Last edited by Boki_Srb; 23rd July 2020 at 08:58 PM. Reason: approved

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •