Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    germany
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    My device : samsung galaxy note 4 32GB / 3 GB Ram...

  2.    Advertissements


  3. #12
    iGO Enthusiast Some problems with new maps and Primo
    Some problems with new maps and PrimoSome problems with new maps and PrimoSome problems with new maps and PrimoSome problems with new maps and PrimoSome problems with new maps and PrimoSome problems with new maps and PrimoSome problems with new maps and Primo
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    50
    Posts
    5,587
    Rep Power
    3651

    Default

    Read again post #8. There were enough unnecessary comments. The devices don't have a problem, then users.
    Make an effort and start reading.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  4. #13
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Kyrgyzstan
    Age
    33
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    I had the same problems on the Note 4, and you have to solve it in sys. file.
    I'm approaching sys. file from my Note 4.
    Spoiler: sys
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Last edited by Boki_Srb; 24th March 2021 at 04:49 PM. Reason: spoiler, code...

  5. #14
    Member +
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    world
    Posts
    46
    Rep Power
    0

    Default

    Samsung Galaxy Tab S5e has iGO primo israel 9.6.29.636868 such problem on android 10. On other devices all works well on android 9 and 10. How can this bug be fixed as shown in the pictures?
    Spoiler: small pics
    [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ]



    [Only registered and activated users can see links. ]

  6. #15
    iGO Enthusiast Some problems with new maps and Primo
    Some problems with new maps and PrimoSome problems with new maps and PrimoSome problems with new maps and PrimoSome problems with new maps and PrimoSome problems with new maps and PrimoSome problems with new maps and PrimoSome problems with new maps and Primo
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    50
    Posts
    5,587
    Rep Power
    3651

    Default

    You already posted that. Cleaned double posting now.

    And how users do not understand that the problem is with the device (system, driver) ?
    As much as we love Primo - it is too old.
    I know that it is easier for many to just ask, but. This has been discussed so many times on the forum in various topics. BROWSE AND READ.
    Or use NextGen

    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •