Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Master asprin624's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Belgium
    Age
    72
    Posts
    795
    Rep Power
    340

    Default Still a problem with some browsers

    Still getting "Warning: Potential Security Risk Ahead" with some browsers.

    All is OK with:

    WaterFox
    Internet Explorer

    But problems still with:

    FireFox

    All have the latest version installed on Windows 10

  2.    Advertissements


  3. #2
    iGO Moderator Still a problem with some browsers
    Still a problem with some browsersStill a problem with some browsersStill a problem with some browsersStill a problem with some browsersStill a problem with some browsersStill a problem with some browsers
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    48
    Posts
    3,758
    Rep Power
    2468

    Default

    Try to clean browser cache. Or reset site settings. I had such a warning, it's gone now.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  4. #3
    Global Moderator Still a problem with some browsers
    Still a problem with some browsersStill a problem with some browsersStill a problem with some browsersStill a problem with some browsersStill a problem with some browsers
    Magnetron's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Western Australia
    Age
    67
    Posts
    3,462
    Rep Power
    531

    Default

    Been using FF forever never had that problem, make sure your system in fully up to date and Security files AV and all that stuff is right, Not being able to see your system really can't help you much, every system I look @ has not been right even though owners swear all is right but is not.
    Can't see a link/attachment? Don't post asking why. Just 'Like' the post & hit F5:
    THE LIKE BUTTON IS NOW IN THE BOTTOM LEFT HAND CORNER
    Posts serving no purpose like thanks or to ask about links go to [Only registered and activated users can see links. ] or are deleted, it's GPS Power policy.
    There is no product or Software I need or use on this Forum, so don't ask me about any thing about products.

  5. #4
    Master asprin624's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Belgium
    Age
    72
    Posts
    795
    Rep Power
    340

    Default

    OK tried everything I can think off.

    Even uninstalled every trace of FireFox.

    Rebooted laptop and installed from scratch latest version of Firefox.

    Before I reinstalled any of my Bookmarks I tested GPSPower.net in the search window.

    Spoiler: Again the same warning comes up
    eZ9sQke



    This just started Yesterday other than that there has been no problems to access the site.

    It could be something to do with Firefox and the latest version.

    For now I will use WaterFox or Internet Explorer to access the forum.


    This only happens on GPSPower forum that I have run into.
    Last edited by asprin624; 29th January 2020 at 12:21 PM.

  6. #5
    iGO Moderator Still a problem with some browsers
    Still a problem with some browsersStill a problem with some browsersStill a problem with some browsersStill a problem with some browsersStill a problem with some browsersStill a problem with some browsers
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    48
    Posts
    3,758
    Rep Power
    2468

    Default

    No problem for me:
    Spoiler: screenshot

    [Only registered and activated users can see links. ]

    it may be up to your provider...

    Try Opera...or Brave
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  7. #6
    Global Moderator Still a problem with some browsers
    Still a problem with some browsersStill a problem with some browsersStill a problem with some browsersStill a problem with some browsersStill a problem with some browsers
    Magnetron's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Western Australia
    Age
    67
    Posts
    3,462
    Rep Power
    531

    Default

    Check these settings.
    Spoiler: pic
    eh1


    Edit: what does it say in advanced?
    Can't see a link/attachment? Don't post asking why. Just 'Like' the post & hit F5:
    THE LIKE BUTTON IS NOW IN THE BOTTOM LEFT HAND CORNER
    Posts serving no purpose like thanks or to ask about links go to [Only registered and activated users can see links. ] or are deleted, it's GPS Power policy.
    There is no product or Software I need or use on this Forum, so don't ask me about any thing about products.

  8. #7
    Master asprin624's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Belgium
    Age
    72
    Posts
    795
    Rep Power
    340

    Default

    @Magnetron,

    I have the same setting as you have posted.

    Like I said WaterFox works with no problems at all with the same setting.

    Something changed with Firefox with the last update to my laptop.
    Been using FireFox for years with out any problems.

    Today I was able to access the forum with out any warning.

    Will see later today if it pop's up again.

    This message is with WaterFox while testing opening GPSPrower with Firefox.

    Here is what I see before I log in with both FireFox and WaterFox

    FireFox has a gray Padlock

    Spoiler: FireFox
    gQG8zlX


    WaterFox has a Green Padlock

    Spoiler: WaterFox
    IFxPwlN
    Last edited by asprin624; 30th January 2020 at 07:22 AM.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •