Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 102
  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    jakarta
    Age
    49
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by valiman View Post
    Hi everyone.
    Now I use on my Mio C520 - WinCE5.1 device, GarminXT_WinCE_5.00.20w with PortSpliter, and works fine.
    I want to try this version, but I didn't succeed to modify the program with UltraEdit.

    @betahash can you upload a ready-modified QueCE5.3_1.exe ? Or someone else ?
    The variable is "Storage Card" right?

    Thanks very much.
    I use modified que.exe from page 1 which already for sdmmc, works fine.

  2.    Advertissements


  3. #22
    Member +
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Country
    Posts
    45
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by bobisk View Post
    I use modified que.exe from page 1 which already for sdmmc, works fine.
    I succeeded to modify the SDMMC-ready program (from the second link) with "Storage Card".
    I'll hope this will work.

    L.E. Doesn't work.
    Last edited by valiman; 29th May 2010 at 13:15.

  4. #23
    Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    shanghai
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    5.00.20 works on my HD2 @ port4 natively or Port3 with gpsmoddriver.
    i did the /storage card/garmin/ corrections.
    but it doesnt launch. no error no nothing. what gives?

  5. #24
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Age
    43
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    didn't work for me.
    SiRF Atlas IV ARM1136
    - 4.3” TFTTouchScreen LCD (480 x 272 px)
    - Flash 128MB / SDRAM 64MB
    When executing garmin.exe, just windows clock for 3 seconds and nothing more. not even starting screen.
    Directory: SDDMC/Garmin.
    some help would be apreciated. this is almost the only navigation sowtware with Uruguay map. thanks

  6. #25
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Age
    39
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    it work for me, but however i stuck in the searching link from my receiver to garmin server, it keep on searching, when i press skip i manage to find road, but the garmin keep searching only, do i need to set the com and baudrate?

  7. #26
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Age
    34
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by aguiar73 View Post
    didn't work for me.
    SiRF Atlas IV ARM1136
    - 4.3 TFTTouchScreen LCD (480 x 272 px)
    - Flash 128MB / SDRAM 64MB
    When executing garmin.exe, just windows clock for 3 seconds and nothing more. not even starting screen.
    Directory: SDDMC/Garmin.
    some help would be apreciated. this is almost the only navigation sowtware with Uruguay map. thanks
    hi, i have te same problem. do you fix the problem?. sos de uruguay?

  8. #27
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    oz
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    works great on my unit running wince6

    thanks

  9. #28
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    its not working on my wince6.0

    Can someone let me know if the below setting correct?
    460690 : \Garmin\ -> \SDMMC\Garmin\
    4606D0: /Garmin/ -> /SDMMC/Garmin/
    460710: /Garmin/gpx/ -> /SDMMC/Garmin/gpx/
    460760: /Garmin/gpx/current.gpx -> /SDMMC/Garmin/gpx/current.gpx

    I replaced the edited que.exe and overwrite on the artful Wince6 v5.00.30w ASN

    Please help

  10. #29
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    I currently have the exe for version 5.00.20 and it works but its not smooth and crashes when I try to enter POI so I wanted to use 500.30

    I have tried the DIY but cannot get it work on WinCE5. It keeps asking for the garmin SD card. What am I doing wrong? I have an map unlock and SW unlock key files in the Garmin folder.

    My storage card is called "StorageCard"
    DIY Changes using Ultra Edit
    \StorageCard\Garmin\
    /StorageCard/Garmin/
    /StorageCard/Garmin/gpx/
    /StorageCard/Garmin/gpx/current.gpx

    Please help. Thanks in advance.

  11. #30
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hello everyone,
    It's been a week since i started to install garmin on my navi. I have Win CE 6.0, only one version worked for me but it couldn't find my gps "garmin device only". Port Splitter didn't work (my port2,baud4800) didn't even started. And the maps were soooo slow. Is it possible for someone to help me and make a version <copy to sd card> only from this topic because I don't really understand DIY and really can't work it out. I would be so gratefull. Thank u in advance.

 

 
Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.