Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 66
  1. #31
    Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    jpooh,

    try the new multiupload link from catymag 3 posts back. That did the job for me.

  2.    Advertissements


  3. #32
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    spain
    Age
    34
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default Locked in gps

    Hello, i have this map in my computer and i can see it in mapsource but I cant unlocked in my gps garmin, when i try to send the map to my gps, a message said me thats locked. Can anyone tell how to solve it. Ive checked the map id, and i see it perfectly in mapsource.

    Thank you so much

  4. #33
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,553
    Rep Power
    5307

    Default

    read
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  5. #34
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    spain
    Age
    34
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    thankyou im going to read all, thanks!

  6. #35
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Age
    41
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    As a newbie, it took me forever to get it running (installing and getting Mapsource to work with all the patches), but it works as it should be. And for this I am extremely grateful for your work. Thanks a lot!!

  7. #36
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    here
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Yes
    TrekMap Italia v2 - MapSource-version - untouched

  8. #37
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Age
    46
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Could you tell me how complete100?? I'll tryed it over here, but it wound work!!

  9. #38
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Brussels
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hi everyone --- Looks like part 10 isn't working anymore... I manage to download all other parts in last few days but this one keeps causing trouble. Can anyone confirm it is dead? Also, anyone still having it archived somewhere? Many thanks!

  10. #39
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,553
    Rep Power
    5307

    Default

    all the parts in dlc container in post 28 are ok
    WaKyB

    use jdownloader as explained here
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  11. #40
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Brussels
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hey catymag, thanks for response --- that was quick !

    Sorry to insist though: I am using dlc container of post 28, and I also am getting the "green status" for all individual files (as you are showing in your screenshot). Only thing is that once I click to get part 10, I systematically get the same error message ("ServerError"). When I go and download manually, same issue: I can authenticate myself through the security check but then get sent to an empty page... I've been trying this from several computers, with several IP addresses, and I can confirm ALL other files download fine. Just part 10.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Thanks again for your help -- this forum is simply SUPER

 

 
Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.