Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 70
  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    greece
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hello, can i install this on my Navman F35 ? I already use igo primo

  2.    Advertissements


  3. #22
    iGO Enthusiast IGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EA
    IGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EAIGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EAIGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EAIGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EAIGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EAIGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EAIGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EA
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    49
    Posts
    5,038
    Rep Power
    3001

    Default

    Welcome to forum.
    Navi software is not installed. It is simple copy paste with adjusting.
    Why don't you try? Read post before yours and do the similar.

    Btw, read:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    and
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 18th June 2017 at 05:14 PM.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  4. #23
    Master Bixo's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Italy
    Posts
    106
    Rep Power
    150

    Default

    In my Chinese 2din (WinCe 6.0) ALL works perfectly,no problem,only it creates (I think about the start of igo Nextgen) the "crash.txt" file I attach.
    But I repeat,I have no problem afterwards.
    In my sys.txt i only have this entry for the folder path:

    [folders]
    has_secondary_root=0

    Everything is on the SDMMC card. The main folder is called "Navigation" and in it I have all Igo Nextgen.

    Thanks to all
    Attached Files Attached Files

  5. #24
    iGO Enthusiast IGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EA
    IGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EAIGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EAIGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EAIGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EAIGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EAIGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EAIGO Nextgen 9.19.5.653580 | Speedcam | TMC | TMCPro | TTS Pro | working NX501EA
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    49
    Posts
    5,038
    Rep Power
    3001

    Default

    Crash.txt is always created, because software is cr*cked . It is often talked about it.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  6. #25
    Master Bixo's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Italy
    Posts
    106
    Rep Power
    150

    Default

    Perfect.
    Thanks.

    Edit: If you're interested, I've put here as having the colored 3d buildings ...
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Bixo; 28th June 2017 at 01:52 PM.

  7. #26
    Master Bixo's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Italy
    Posts
    106
    Rep Power
    150

    Default

    Possible to decrease the size of all icons visible of POIs (*.poi files) in 3D map view?
    I started with "sys.txt" for example:

    [Map]
    Multi_poi_w=40 ; default value 66
    Multi_poi_h=40 ; default value 66

    And it works, but the same method, example with "Parking", no.
    Some idea?
    ---------------------------------------------------------------------------------

    Update

    SOLVED, adjust for your px value...

    [Map]
    Multi_poi_w=40 ; default value 66 Set ONLY this POI
    Multi_poi_h=40 ; default value 66 Set ONLY this POI
    poi_w=34 ; default 56 Set ALL other categories of POIs
    poi_h=46 ; default 76 Set ALL other categories of POIs
    Last edited by Bixo; 29th June 2017 at 03:21 PM.

  8. #27
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Schweiz
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Dear Snotmann, dear others,

    this Version is working on nx501e, but i have a lil problems with sound. in radio mode i think is working(radio go low volume or mute when navigation voices come), only thing disturbs me is, the navigation volume is not conected to os volume. Is it posible to use os volume for navigation voices? I mean when i have radio mode high volume, navigation voice should be high volume. When radio in low volume navigation voice should be low volume too.

    The other problem is when i am listening music from usb mode and a navigation voice is coming, the usb volume change to the fixed navigation volume setting, so isnt posible for understand the navigation voices. Is it posible here too, that the navigation voices use the volume of the os(usb mode) and when navigation voices come usb music go mute(or low volume) for understand navigation voices?

    I hope i clearly explained the problem and u understand what i mean?

    Thx in advance and CU

  9. #28
    Master Bixo's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Italy
    Posts
    106
    Rep Power
    150

    Default

    As far as Sound and TTS is concerned, these are my entrys in "sys.txt".
    Try and see if you can solve something...maybe change something and try again, adapting to your situation.

    Spoiler: sound part
    [sound]
    pause_mp3_sooner=0
    ding_muted=1
    enable_waveout_based_ebp=1
    waveout_based_muting_fill_value=1
    sound_level_0=16383
    sound_level_1=28671
    sound_level_2=40959
    sound_level_3=45055
    sound_level_4=49151
    sound_level_5=53247
    sound_level_6=57343
    sound_level_7=61439
    sound_level_8=65535
    use_method=4
    used_byte_in_method=7
    use_os_volume=1
    os_volume=255
    master_volume="255"
    csv_voice_enabled=1
    effect_volume=255
    guidance_volume=200
    os_muted=0 ; put 1 -> sound off
    maneuver_chimes=0
    mute_os_key=1
    sound_muted=1
    ding=0

    [tts]
    tts_buffer=131072
    announce_exit_directions=1
    tts_logics=3
    priority="HIGH"
    always_say_road_names=3
    announce_street_name=1
    skip_exit_numbers=2

    [dynamiccompressor]
    compressor=1
    ratio=9
    gain=9
    Last edited by Boki_Srb; 1st July 2017 at 11:36 AM. Reason: Removed unnecessarily quote, spoler

  10. #29
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    el mundo
    Age
    41
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Hello friends...
    In my pna with wince6 does not work, boot, I choose language and when the load is restarted it restarts ...
    And in the emulator does not even start ...
    This pack is paste in SD and ready ?? What do I do wrong ??

  11. #30
    Master Bixo's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Italy
    Posts
    106
    Rep Power
    150

    Default

    Maybe insufficient ram memory on your unit?
    How much memory do you have?
    At least 256mb needed to be safe.
    I put the full "Navigation" folder in SD, and nothing else.
    After the first start of Nextgen, if everything is ok, it must automatically create another file named "device.nng" in the SD.
    Last edited by Bixo; 1st July 2017 at 10:54 AM.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •