Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 16 of 31 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 151 to 160 of 309
  1. #151
    Member zoxzax's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Thailand
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    Anyone got complete lang pack for asian countries such as China, Japan, Korea, Thailand?
    I have lang_Thai but not complete yet.

  2.    Advertissements


  3. #152
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    petah tikva
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Anyone got complete lang pack for Israel ?
    Hebrew language?

  4. #153
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    45
    Posts
    349
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by snuggles View Post


    It looks like an old one in the package, the APK in the same package create at the first start a new sys.txt with the correct folder (iGO_Avic). So you can simple delete existing sys.txt in the download.
    the apk in 1st post didint create a new sys i used mine!

  5. #154
    Master arhd's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Spain, Barcelona
    Age
    36
    Posts
    114
    Rep Power
    152

    Default

    Quote Originally Posted by miksontije View Post
    @arhd

    what data you use. one 8mb or 6mb?
    for nearby poi i set car repair,i have fc with 8mb data and ux with 34 files.
    also you can see how it look with original data and ux. there are more mistakes,i didnt take picture of all

    look my friend difference with wrong data,ux and lang file. and look how it look with ok files
    Spoiler: IMG:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Hello miksontije,

    I use the data of 8mb with ux files of arimi version V1 of Avic on 4pda. Look the pictures. The first is without the shader file and the second is when I put the shader:
    1
    [Only registered and activated users can see links. ]
    2
    [Only registered and activated users can see links. ]

    The shader is taked from the data.zip of 6mb


    Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk

  6. #155
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    45
    Posts
    349
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by arhd View Post
    Hello miksontije,

    I use the data of 8mb with ux files of arimi version V1 of Avic on 4pda. Look the pictures. The first is without the shader file and the second is when I put the shader:
    1
    [Only registered and activated users can see links. ]
    2
    [Only registered and activated users can see links. ]

    The shader is taked from the data.zip of 6mb


    Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk
    hello beacause i like the 8mb data better but has the problem with the missing shaders can you share the one you fixed please?thank you!

  7. #156
    Member +
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    BKK
    Posts
    36
    Rep Power
    2

    Default

    Quote Originally Posted by arhd View Post
    Hello miksontije,

    I use the data of 8mb with ux files of arimi version V1 of Avic on 4pda. Look the pictures. The first is without the shader file and the second is when I put the shader:
    1
    [Only registered and activated users can see links. ]
    2
    [Only registered and activated users can see links. ]

    The shader is taked from the data.zip of 6mb


    Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk
    I did it same on you. But I found a problem, when I select the destination or viapoint by set another start point, I can't get route calculation. Can you tell me how to solve it.

    Thanks in advance

    PS. No problem was found with 6MB data.zip

    Sent from my SM-N910C using Tapatalk

  8. #157
    Master miksontije's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    a left turn at Albuquerque
    Posts
    224
    Rep Power
    295

    Default

    PS. No problem was found with 6MB data.zip


    Yup. bcouse 6mb is original file from this version. 8mb is modded data from other versions of nextgen who dont have same menu as this one.

  9. #158
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    45
    Posts
    349
    Rep Power
    9

    Default

    4afc3e612313cd2dd11a9462e1c58f01

    how can we enable traffic history?

    Sent from Zopo speed plus 7 via tapatalk

  10. #159
    Member +
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Doncaster, England
    Posts
    47
    Rep Power
    7

    Default

    Hello, I finally got a download of the original Avic app from post 1.
    I must say that the host uploader site for the app is a pain to use and very malware ridden according to my computer's protection system, so I had to bypass that to get the .zip file. Then it took ages.

    I added a map and it works very well, but there was no TTS voice and so the road names were not read out and the tick boxes in the menu for that were greyed out.
    I added a TTS voice from my previous iGO-NextGen and the tick boxes then lit up as active for road names being spoken.

    In Simulation mode the route is read out in TTS at the start, but along the simulated route the road names are not read out, just the basic directions.
    I added the TTS text from my other iGO-NextGen sys.txt, but that didn't help.
    Why does it not speak the road names?
    It does on my iGO Primo and my iGO-NextGEn.
    Any ideas please?

    Edit:
    I've sorted this now it works.
    Last edited by Stand-Offish; 13th January 2016 at 21:35.

  11. #160
    Member +
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    USA
    Posts
    87
    Rep Power
    3

    Unhappy Fuel + Online services.

    [Only registered and activated users can see links. ]
    So I found fuel.zip and tested online services:

    1. Parking : Not available in this region (USA)
    2. Weather: Not available in this region (USA)
    3.Online fuel: Not available in this region (USA)
    4. Fuel.zip - just like green.zip, adds fuel to route summary
    just like green.zip I see how many gallons used but no cost, just currency symbol. the same thing shows without fuel.zip in a different spot.
    Prices are set in vehicle profiles.... but also show only the currency symbol when set.


    I tried deleting the save files and no go.

 

 
Page 16 of 31 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.