Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 91 to 98 of 98
  1. #91
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    Edinburgh
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi. I have an RNS315 on firmware 0263 and Hardware H32. Iíve downloaded the iso for firmware 0270 and it began installing. Sadly on the last bar it stopped at 77% and hasnít moved got over 30 minutes. Iím wondering how long I should wait. Also if I was to switch off the unit at this point will it brick the unit. Urgent help And advise required

    Good news. Iíve managed to resolve my issue. I held the eject button and the power button together for around 10 seconds and the install process rebooted. I was hoping it would eject the CD so I could try burning another but all it did was restart the install process. However that was good enough because this time it progressed beyond 77% and completed the install process. After rebooting Iím on firmware 0270. My maps are already on V9 so Iím staying with those as Iíve heard V10 causes issues

    Quick question though. Can anyone point me to a change log for 0270. I donít expect much has changed but Iíd like to know what has
    Last edited by Boki_Srb; 11th September 2019 at 04:27 PM.

  2.    Advertissements


  3. #92
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    London
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hey guys i found RNS 315 V11 version which working perfect in UK, without rebooting.They have special edition for UK.
    Code:
    Please Login or Register to see the links

    Use CODE tags for external links
    Read carefully:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    and
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 11th September 2019 at 07:47 PM.

  4. #93
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    Greece
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hello my friends , I want to help me find the way to make coding in my wife's rns-315 . I want to change ops type of car from saloon-sedan to hatchback .
    I am sending screen shots above

    Spoiler: Too many so large pictures

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]


    best regards

    Vasilis


    Use spoiler for (large) pictures
    Read carefully:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    and
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Hello again , can any one from the experts tell me what to do?

    regards

    vv
    Last edited by Boki_Srb; 18th September 2019 at 09:36 PM.

  5. #94
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Hungaria
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Everybody,
    I've installed in my car the following Navigation System: RNS315-EU H76 0410
    is there a update available?

    BR
    Max

  6. #95
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Oxford
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    Please bear with me as this is my first post!

    I have just brought a second hand Skoda Rapid 2016 and have purchased a SD Map update V11 but after installing it the stereo re boots after 5 or so mins, I have read the threads regarding a firmware update and downloaded and burnt to cd and tried to install 4 different ones all with error with cd message after inserting into the stereo.

    Can anyone help?

  7. #96
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    Hampshire, UK
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    This is the issue with the UK map i'm afraid and no firmware will help. You need to downgrade to v10 i think.

    EDIT - Sorry i think v10 has the same issue, you will need v9
    Last edited by showstopper; 25th September 2019 at 10:37 PM.

  8. #97
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Oxford
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Many thanks I downgraded to V9 and back working ok.

    Is this something that will be resolved soon? It seems to be very unfair that us UK folk have to use old outdated maps in our vehicles!

    Quote Originally Posted by showstopper View Post
    This is the issue with the UK map i'm afraid and no firmware will help. You need to downgrade to v10 i think.

    EDIT - Sorry i think v10 has the same issue, you will need v9

  9. #98
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2019
    Location
    San Francisco
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hello there, newbie here. Any firmware updates available for USA models?

 

 
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •