Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 157
  1. #31
    Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Coventry, UK
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    It would be good to try the 0501 software update.

  2.    Advertissements


  3. #32
    Member
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    poland
    Posts
    27
    Rep Power
    0

    Default

    you can not buy this software from VW. It is not for the user

  4. #33
    Member +
    Join Date
    May 2015
    Location
    Scotland
    Age
    40
    Posts
    46
    Rep Power
    4

    Default

    I attempted to order this tonight but it wont accept my UK mailing address. I have sent them an email asking if I can pay the additional costs to ship to the UK so I'll see what they come back with.
    I've no problem paying for this as I would really like to have V10 running on my 315 and if this is all it takes then great. I will also be happy to share this with the members here via torrent , MEGA etc. Free of charge of course!

    I'll let you know the outcome.

  5. #34
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    UK
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by stellaguy View Post
    I have uploaded V9 West to MEGA tonight. This is the version that works perfect on my 315. Hopefully this will be okay on yours until we get a solution to V10.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Thanks for that, the guy I bought the maps from send me a second copy which also crashes my unit - I'll download your V9 maps and see if I can roll back to them.

    Cheers!

  6. #35
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Belgium
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    HI Guys,
    My 315 does not start immediately when starting a car. Needs a few minutes before he starts. in the garage they say that my fireware needs to be up-dated, and they do not have this fireware. Does any of you have a 2017 or other so that I can install it? thank you in advance!

  7. #36
    Member
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    poland
    Posts
    27
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by damirs View Post
    HI Guys,
    My 315 does not start immediately when starting a car. Needs a few minutes before he starts. in the garage they say that my fireware needs to be up-dated, and they do not have this fireware. Does any of you have a 2017 or other so that I can install it? thank you in advance!

    Check rns315 with vcds. Maybe you have something from the data bus?
    What is your rns315 model and what is the firmware

  8. #37
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    TF
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, I have the same problem, where can I get this firmware update ?

  9. #38
    Member
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    UK
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    Default

    So still no news on the RNS315 firmware update, innit?

  10. #39
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    TF
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    don't know, for me I have:
    PART NUMBER 3C80352799
    SOFT WARE 0410
    SYSTEM HARDWARE VERSION H76
    And with V10, device crash and reboot itself every 5-10 minutes -_-

  11. #40
    Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Coventry, UK
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Mine is

    PART NUMBER 3C8035279M
    SOFTWARE VERSION 0407
    SYSTEM HARDWARE VERSION H70

    With V10 it reboots every 5-10 minutes as well, and the traffic information doesn't work. V9 works fine.

 

 
Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •