Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 41
  1. #31
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Heaven..
    Posts
    952
    Rep Power
    234

    Default

    You have PM.

  2.    Advertissements


  3. #32
    VIP Master Vdo dyton pn 1000
    Vdo dyton pn 1000Vdo dyton pn 1000

    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Home
    Posts
    114
    Rep Power
    92

    Default

    For GPS give this a try:

    [gps]
    baud=9600
    port=1
    Spoiler: screen
    [Only registered and activated users can see links. ]

    By using a newer iGO version (8.3.5.231128) it found:
    [gps]
    baud=38400
    port=1
    Last edited by Jeanet; 6th January 2019 at 06:47 PM.

  4. #33
    Member +
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Australia
    Posts
    40
    Rep Power
    2

    Default

    With IGO8 I get this far, will not go any further
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #34
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Heaven..
    Posts
    952
    Rep Power
    234

    Default

    I guess my iGO8 (multiresolution) version which I sent you it's not good for 320x240 resolution I'm using this version only on 480x272 and 800x480. Did you tryed with GPS values which Jeanet posted? It should work, so you don't need to install iGO8 for testing gps settings.

  6. #35
    Member +
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Australia
    Posts
    40
    Rep Power
    2

    Default

    I am trying the first one now,
    still searching for gps signal

    now I have tried this one
    [gps]
    baud=38400
    port=1

    gps signal came and gone again
    Last edited by Salimismail; 7th January 2019 at 10:35 AM.

  7. #36
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Heaven..
    Posts
    952
    Rep Power
    234

    Default

    Searching for "GPS receiver" or searching for "GPS signal"? That's the important difference. If searching for GPS receiver, than gps port is not right or it's not accesible, but if searching for GPS signal than the port is OK so you just need to wait (outside) for a gps lock.

  8. #37
    Member +
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Australia
    Posts
    40
    Rep Power
    2

    Default

    Ok second one has worked
    it is not looking for any signal at all,
    working fine.
    Now I am going to test it on the road in my car, see how I go

  9. #38
    Member +
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Australia
    Posts
    40
    Rep Power
    2

    Default

    First of all I would like to thank JENET for pointing me to the right way,
    Secondly I can't thank enough to Janch for spending so much time with me,
    Thank you both.
    Everything is working ok. Tested it on the road and it is working perfectly.
    Warning are working verbally,
    I don't know about speed cameras yet because we don't have any speed cameras in our area.
    Tomorrow I will test for speed cameras

  10. #39
    Member +
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Australia
    Posts
    40
    Rep Power
    2

    Default

    Speed cameras are working OK.
    Every time the unit is turned on. Have to adjust time,
    Can that be stopped?

  11. #40
    VIP Master Vdo dyton pn 1000
    Vdo dyton pn 1000Vdo dyton pn 1000

    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Home
    Posts
    114
    Rep Power
    92

    Default

    How is the status of the battery.
    You can turn it on without external power?

 

 
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •